Ελλαδα

Παπαδόπουλος: Με έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το ‘χα

Το τηλεφώνημά του στον πρωθυπουργό στις 11 το βράδυ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παπαδόπουλος: Το τηλεφώνημά του στον πρωθυπουργό στις 11 το βράδυ - Δείτε τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ
Παπαδόπουλος: Το τηλεφώνημά του στον πρωθυπουργό στις 11 το βράδυ © NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Παπαδόπουλος: Το τηλεφώνημά του στον πρωθυπουργό στις 11 το βράδυ - Δείτε τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κομμάτι της παρουσίασης, στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στο άγνωστο τηλεφώνημά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει προσωπικά τον πρωθυπουργό, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Έχουμε μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο, επειδή είχα κάνει αυτό στο σποτ για τον κορωνοϊό. Με πήρε να με ευχαριστήσει και ήταν πολύ ευγενής. Μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε να τον πάρω, αν θέλω κάτι».

Και συνέχισε: «Ένα βράδυ καθόμασταν σε ένα κοινόβιο που είχαμε πάει με κάτι φίλους και ακούμε στις ειδήσεις ότι είναι μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο. Τότε μου λέει κάποιος για πλάκα, ''αφού έχεις το τηλέφωνο του πρωθυπουργού, πάρ' τον να δούμε τι γίνεται με αυτά τα παιδιά'' και λέω δεν χάνω τίποτα να τον πάρω. Αργά, 11 το βράδυ. Το σήκωσε αμέσως και μου είπε ότι ήταν ενήμερος ο Χαρδαλιάς και ήδη έκανε κινήσεις: ''Θα σε ενημερώσω το τι θα κάνουμε''. Και όντως με πήραν μετά από λίγο να μου πουν ότι έχει διευθετηθεί το θέμα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxqhpsdnli69)

Παπαδόπουλος: Είμαι απογοητευμένος από την Αριστερά 

«Είμαι απογοητευμένος από την Αριστερά. Παραμένω Αριστερός χωρίς να περιμένω ότι θα έρθει κάποτε μία Αριστερά που όλοι ονειρευόμαστε. Με έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το ‘χα.» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Για την παρουσίαση ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε:«Δεν μου λείπει το κομμάτι της παρουσίασης, ποτέ δεν μου έλειπε, δεν ήταν κάτι που το ήθελα. Έγινε από μόνο του, έτυχε. Μου είχε έρθει μία πολύ μεγάλη εφορία και ήρθαν εκείνο το βράδυ στο θέατρο δύο άνθρωποι από το MEGA και μου λένε: έχουμε τρεις ακόμη μήνες πληρωμένα δικαιώματα για τις Κόντρες, που τις είχε κάνει ο Βλάσσης. Θέλεις να το συνεχίσεις;».

«Τους λέω: παιδιά, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα αλλά μου ήρθε αυτό το ποσό από την εφορία, οπότε αν μπορείτε να μου τα δώσετε, θα το κάνω», συμπληρώνει στην αφήγησή του ο ηθοποιός.

«Ποτέ δεν ρώτησα για νούμερα τηλεθέασης, τα σιχαίνομαι. Όποτε ακούω να συζητάνε για αυτό το θέμα άλλοι συνάδελφοι, σηκώνομαι και φεύγω», επισημαίνει σε σχετική ερώτηση ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxqhfpwklg81)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ