Ελλαδα

«Γιατί ταράζεσαι; Ένας άνθρωπος λιγότερος στη Γη» - Χωρίς ίχνος μετάνοιας ο 71χρονος γυναικοκτόνος στη Σαλαμίνα

Τι αναφέρει η μάρτυρας που βοήθησε στη σύλληψη του γυναικοκτόνου

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Γιατί ταράζεσαι; Ένας άνθρωπος λιγότερος στη Γη» - Χωρίς ίχνος μετάνοιας ο 71χρονος γυναικοκτόνος στη Σαλαμίνα
«Γιατί ταράζεσαι; Ένας άνθρωπος λιγότερος στη Γη» - Χωρίς ίχνος μετάνοιας ο 71χρονος γυναικοκτόνος στη Σαλαμίνα © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σαλαμίνα-Γυναικοκτονία: Τι αναφέρει η μάρτυρας που ενημέρωσε τις Αρχές

Χωρίς ίχνος μετάνοιας ο 71χρονος γυναικοκτόνος στη Σαλαμίνα συνέχισε σαν να μη συμβαίνει τίποτα τη μέρα του και μετά τη δολοφονία της 43χρονης πήγε σε καφέ που σύχναζε. Η μάρτυρας που μίλησε στο τηλέφωνο μαζί του και βοήθησε τις αρχές για τον εντοπισμό του δολοφόνου μίλησε στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» για τα όσα συνέβησαν.

«Μας φαίνεται παράξενη η δήλωση πως την σκότωσε επειδή τον απατούσε»

«Γνωρίστηκαν περίπου 6 χρόνια πριν. Εκείνη την εποχή δούλευε ως οδηγός. Γνωριστήκανε, ερωτευτήκανε και αρχικά τα πηγαίνανε πολύ καλά. Μετά από κανένα 6μηνο μία τσαντίλα, νεύρα, μούτρα και κάποιους τσακωμούς. Καμιά φορά ερχόταν στο σχολείο με γυαλιά ηλίου και σκασμένα χείλη.

Ειδικά το καλοκαίρι φαινόντουσαν και μώλωπες στα μπράτσα. Έλεγε χτύπησα εδώ, εκεί. Έκρυβε πολύ καλά τον πόνο της. Τον κάλυπτε συνέχεια, έλεγε ‘’εντάξει μωρέ, με αγαπάει’’. Να την ελέγχει σε κάθε της βήμα. Και γι’ αυτό μας φαίνεται παράξενη η δήλωση πως την σκότωσε επειδή τον απατούσε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxjud18xjx0p)

Εκείνο το μεσημέρι ακούω τις ειδήσεις πως την σκότωσε και τον παίρνω τηλέφωνο. Του λέω ‘’τι έκανες;’’ Και μου απάντησε ‘’τι έκανα, τι συμβαίνει;’’. Και ήταν τόσο ήρεμος και μου είπε ‘’γιατί να ταράζομαι; Ααα, καλά ένας άνθρωπος λιγότερος στη γη’’. Του λέω ΄’’τι είπες;’’ Και μου λέει ‘’ηρέμησε’’ και μου το κλείνει. Μετά με παίρνει εκείνος τηλέφωνο και μου λέει ‘’τι λένε για εμένα’’. Του λέω ‘’δεν σε ενδιαφέρει που η γυναίκα είναι νεκρή;’’ Και μου λέει ‘’και τι θες να κάνω; Υπάρχουν αποδείξεις πως ήμουν εγώ;’’. Του λέω ‘’που είσαι τώρα;’’

Και μου λέει πως είναι κοντά, σε μία καφετέρια. Παίρνω τηλέφωνο το 100 και τους λέω για τη συνομιλία. Στη διαδρομή, μέχρι να φτάσω στο Αστυνομικό Τμήμα, τον ξαναπαίρνω τηλέφωνο, γιατί οι οδηγίες των αστυνομικών ήταν να τον κρατήσω όσο μπορώ στη γραμμή για να βρουν το σήμα του. Μου είπε πως ήταν κάτω από μία γέφυρα.. Μου λέει ‘’για εκείνη να πάω και στο χώμα και στη φυλακή, παντού’’. Το αμάξι ήταν κρυμμένο κάτω από μία σήραγγα. Εν τέλει τον είχαν πιάσει πιο κάτω κάποιοι άλλοι αστυνομικοί».

Προφυλακιστέος ο 71χρονος για τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 71χρονος γυναικοκτόνος από τη Σαλαμίναο οποίος ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι την περασμένη Τρίτη (5.12) σκότωσε την επί επτά χρόνια σύντροφο του, Γεωργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες απολογήθηκε παρουσία διορισμένου συνηγόρου και κατά πληροφορίες φέρεται να επανέλαβε όσα είπε και στις αστυνομικές αρχές, ότι δηλαδή σκότωσε τη σύντροφο του για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxiz13qkmka1)

Ο γυναικοκτόνος ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία της 43χρονης

Ο 71χρονος, που είχε ήδη ομολογήσει ότι σχεδίασε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου στη Σαλαμίνα, είχε οδηγηθεί και την Τετάρτη(6.12), με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στα δικαστήρια Πειραιά. Η αποθανούσα τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό αλλά και για την κλοπή του αυτοκινήτου της, ενώ η γυναίκα είχε ενημερωθεί από την αστυνομία για την εφαρμογή panic button, που όμως δεν πρόλαβε ποτέ να ενεργοποιήσει.

Η αδελφή της 43χρονης μίλησε στον Ant1 και κατέρριψε τα όσα είπε ο 71χρονος για να δικαιολογήσει τη δολοφονία της αδελφής της.
«Δεν υπήρχε θέμα ζήλιας. Δεν ξεκόλλαγε με τίποτα. Τσακωνόντουσαν γιατί αρνούνταν να δουλέψει. Μας ειδοποίησε η αδερφή μου για την πρώτη κακοποίηση την Παρασκευή και η μητέρα μας ενημερώσε και την Αστυνομία».

«Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, κατέστρεψε και το παιδί»

Όσα δήλωσε η γυναίκα: «Επτά χρόνια γνωριζόντουσαν. Από τα λεγόμενα της αδερφής μου ήταν θέμα ότι αυτός βολεύτηκε δίπλα σε μια κοπέλα, ας πούμε, ανήμπορη να τον αντιμετωπίσει. Μετά δεν ξεκόλλαγε και όταν έφτασε στα άκρα η υπόθεση επειδή δεν δούλευε και καθόταν και η αδερφή μου αντέδρασε έγινε το φονικό».

«Δεν φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα μια τέτοια τραγική εξέλιξη. Θα είχαμε κινητοποιηθεί με τη μητέρα μου και θα την είχαμε βγάλει από τη Σαλαμίνα».
«Αν είχε ίχνος ευαισθησίας να σκεφτόταν ποιον πάει να καταστρέψει. Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, κατέστρεψε και το παιδί» κατέληξε για τον 71χρονο γυναικοκτόνο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxhv47re7pnl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ