Ελλαδα

«Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, κατέστρεψε και το παιδί» είπε η αδελφή της 43χρονης για τον 71χρονο γυναικοκτόνο

«Βολεύτηκε δίπλα σε μια κοπέλα ας πούμε, ανήμπορη να τον αντιμετωπίσει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 71χρονος γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας
Ο 71χρονος γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σαλαμίνα - Γυναικοκτονία: Η τοποθέτηση της αδελφής της 43χρονης - «Βολεύτηκε δίπλα σε μια κοπέλα ας πούμε, ανήμπορη να τον αντιμετωπίσει»

Προθεσμία για την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο γυναικοκτόνος από τη Σαλαμίνα για να απολογηθεί, ενώ είναι σε αναζήτηση συνηγόρου καθώς αρνήθηκαν να τον αναλάβουν αρκετοί δικηγόροι.

Ο γυναικοκτόνος ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία της 43χρονης

Ο 71χρονος, που έχει ήδη ομολογήσει ότι σχεδίασε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου στη Σαλαμίνα, οδηγήθηκε χθες (6.12), με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στα δικαστήρια Πειραιά. Η αποθανούσα τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό αλλά και για την κλοπή του αυτοκινήτου της, ενώ η γυναίκα είχε ενημερωθεί από την αστυνομία για την εφαρμογή panic button, που όμως δεν πρόλαβε ποτέ να ενεργοποιήσει.

Η αδελφή της 43χρονης μίλησε στον Ant1 και καταρρίπτει τα όσα είπε ο 71χρονος για να δικαιολογήσει τη δολοφονία της αδελφής της.
«Δεν υπήρχε θέμα ζήλιας. Δεν ξεκόλλαγε με τίποτα. Τσακωνόντουσαν γιατί αρνούνταν να δουλέψει. Μας ειδοποίησε η αδερφή μου για την πρώτη κακοποίηση την Παρασκευή και η μητέρα μας ενημερώσε και την Αστυνομία».

«Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, κατέστρεψε και το παιδί»

Όσα δήλωσε η γυναίκα: «Επτά χρόνια γνωριζόντουσαν. Από τα λεγόμενα της αδερφής μου ήταν θέμα ότι αυτός βολεύτηκε δίπλα σε μια κοπέλα, ας πούμε, ανήμπορη να τον αντιμετωπίσει. Μετά δεν ξεκόλλαγε και όταν έφτασε στα άκρα η υπόθεση επειδή δεν δούλευε και καθόταν και η αδερφή μου αντέδρασε έγινε το φονικό».

«Δεν φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα μια τέτοια τραγική εξέλιξη. Θα είχαμε κινητοποιηθεί με τη μητέρα μου και θα την είχαμε βγάλει από τη Σαλαμίνα».
«Αν είχε ίχνος ευαισθησίας να σκεφτόταν ποιον πάει να καταστρέψει. Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, κατέστρεψε και το παιδί» κατέληξε για τον 71χρονο γυναικοκτόνο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxhv47re7pnl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ