Ελλαδα

«Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου»

H συγκινητική ανάρτηση του πατέρα των διδύμων κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέμπη: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα των διδύμων κοριτσιών
Τέμπη: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα των διδύμων κοριτσιών © Facebook/ Nikos Plakias

Τέμπη: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα των διδύμων κοριτσιών - «Τι ευχές να πεις σε έναν πατέρα που δεν θα έχει στις γιορτές τα παιδιά του, άτοπες και ανούσιες»

Ο κ.Νίκος Πλακιάς ανήμερα της ονομαστικής του εορτής χθες (6.12) δημοσίευσε στο facebook μια ανάρτηση για τις δίδυμες κόρες του και την ανηψιά του που έχασε στο μοιραίο δυστύχημα των Τεμπών με την σύγκρουση των δύο τρένων.

Η Μαρία-Θωμαή και και Χρύσα Πλάκια μαζί με την ξαδέρφη τους Αναστασία, επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη στις 28 Φεβρουαρίου όπου σπούδαζαν μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Την ώρα της σύγκρουσης ήταν στο πρώτο βαγόνι που βρισκόταν το κυλικείο από το οποίο κατάφερε να σωθεί μόνο ο Γεράσιμος, ο φοιτητής που δίνει μάχη με τη ζωή του.

Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα

Χθες, στην ονομαστική του εορτή, ο πατέρας των δίδυμων Νίκος Πλακιάς, ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τις κόρες τους και την ανιψιά του στο Facebook.

«Του Αγίου Νικολάου σήμερα. Πολλοί από σας σκέφτονται εάν πρέπει να μου ευχηθούν ή όχι.

Τι ευχές να πεις σε έναν πατέρα που δεν θα έχει στις γιορτές τα παιδιά του, άτοπες και ανούσιες, απλώς να με βοηθήσουν και να γνωρίζω ότι νοιάζεστε για μένα.

Το γνωρίζω, βλέπω στα πρόσωπά σας τις εκφράσεις σας.

Πώς να γιορτάσω όταν αύριο δεν θα ακούσω τα ποδοβολητά τους στην σκάλα του σπιτιού μου για να μου κάνουν έκπληξη με τα δώρα τους.

Δεν θα ακούσω “μπαμπά μου, μπαμπάκα μου, θειούλη μου”.

Δεν θα μαλώσουμε ποια θα βάλει το αστέρι στο δέντρο, δεν … δεν… δεν… ατέλειωτα.

Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου, δυο ίδια για τα δίδυμα και ένα διαφορετικό για την Αναστασία, γιατί τόσο πολύ τους άρεσε να βλέπουν φώτα, δέντρα και το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων.
Κάντε το και όταν θα είμαι πολύ δυνατός θα βάλω εγώ το αστέρι στο δέντρο του σπιτιού μου για όλους εσάς.

Καλές γιορτές να έχετε και πριν πάτε για ύπνο κάντε ένα χάδι στα παιδιά σας σαν να είναι το τελευταίο γιατί εγώ ούτε αυτό δεν πρόλαβα».

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΝ Η ΟΧΙ ,ΤΙ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ...

Posted by Nikos Plakias on Tuesday, December 5, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ