Συναγερμός στην Κηφισιά: Έκρηξη σε μεζονέτα ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας
Προκλήθηκαν φθορές στη γκαραζόπορτα
Κηφισιά: Έκρηξη στην γκαραζόπορτα μεζονέτας
Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελία για έκρηξη που έκανε ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας στην Κηφισιά.
Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Ηούς οπού βρίσκεται η μεζονέτα του ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής, στην οποία συστεγάζονται η κατοικία του και τα γραφεία της εταιρείας του.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, ο οποίος μένει στον 1ο όροφο πάνω από τα γραφεία, κάλεσε την Αστυνομία και ανέφερε ότι αργά το βράδυ άκουσε κάτι σαν έκρηξη στο υπόγειο, αλλά δεν ήξερε τι ήταν και που είχε σημειωθεί.
Το πρωί, διαπίστωσε ότι η έκρηξη είχε γίνει στην είσοδο της γκαραζόπορτάς του.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) που εντόπισε φθορές στη γκαραζόπορτα και κρατήρα 20 εκατοστά σε διάμετρο και 3 εκατοστά βάθος, καθώς και υπολείμματα εκρηκτικής ύλης (πυρίτιδα και κατεστραμμένα καλώδια).
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες εισήλθαν μέσα στο κτίριο και τοποθέτησαν τον άγνωστό εκρηκτικό μηχανισμό στο εσωτερικό του, στο μοτέρ της γκαραζόπορτας.
Σημειώνεται ότι στη μεζονέτα του ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής διέμενε προ μηνών ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος έχει μετακομίσει εδώ και καιρό από εκεί.
Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρά την επιρροή και τη δύναμη που συγκέντρωνε, διατηρούσε χαμηλό προφίλ μέχρι τέλους
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Το μεσημέρι η παράδοση του Λαβάρου στο Δημαρχείο - Αναλυτικά οι εκδηλώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις σε γιατρούς και υγειονομικούς σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Το βίντεο - αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής για την αείμνηστη ηθοποιό
Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα για χειροπέδες σε καθηγητές εντός σχολείου
Τροχαίο στο 44,5ο χλμ προς Κόρινθο – Τραυματίστηκε οδηγός βαν, επί τόπου Τροχαία και Πυροσβεστική
Ένα χρόνο πριν η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών
Η ανακοίνωση της οικογένειας Ντε Γκρες
Η σπουδαία ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 92 ετών
Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.