Ελλαδα

«Παρέλυσαν» οι δρόμοι της Αττικής λόγω κακοκαιρίας - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

Κυκλοφοριακό χάος σε όλο το Λεκανοπέδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βροχή στην Αθήνα
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Έμφραγμα» στους περισσότερους οδικούς άξονες της Αττικής λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Δεν έχει τελειωμό η «κόλαση» στους δρόμους του Λεκανοπεδίου Αττικής, μετά την έντονη βροχόπτωση το μεσημέρι της Παρασκευής (10/11).

Στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού, χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται από την Παραλιακή μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και κατόπιν έως τη Γέφυρα Καλυφτάκη.

Στην κάθοδο, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, καθώς η «ουρά» των αυτοκινήτων εκτείνεται από τη γέφυρα Βαρυμπόμπης ανά τμήματα μέχρι την Παραλιακή.

«Παρέλυσαν» οι δρόμοι της Αττικής λόγω κακοκαιρίας - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

Μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού αεροδρομίου μέχρι το Παλαιό Φάληρο. Δύσκολα είναι τα πράγματα από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά.

Προβλήματα στην κυκλοφορία υπάρχουν στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Αθηνών μεταξύ Δαφνίου και Ελευσίνας. Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

Στο «κόκκινο» είναι η Αττική Οδός στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Κάντζας έως και την έξοδο στην Εθνική οδό. Καθυστερήσεις και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο κυρίως μεταξύ του κόμβου της Λεωφόρου Ηρακλείου έως και τον κόμβο Πεντέλης.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και στο ύψος των στρατιωτικών νοσοκομείων.

Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και έως την Πανόρμου. Στην άνοδο της Κηφισίας, τα κύρια προβλήματα εντοπίζονται από το Ολυμπιακό Στάδιο μέχρι και τα Ανάβρυτα.

Σημειωτόν διεξάγεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας σε όλο το μήκος της, αλλά και στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου/Αρδηττού.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στην άνοδο της Πειραιώς από τον Ταύρο μέχρι την πλατεία Κουμουνδούρου. Ομοίως και στην κάθοδο στο ύψος της Ιεράς Οδού.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Λεωφόρο Συγγρού από το ύψος της Λαγουμιτζή κι εν συνεχεία στην Λ. Αμαλίας και την Πανεπιστημίου. Στο «κόκκινο» είναι και η Σταδίου.

Τέλος, καθυστερήσεις υπάρχουν σε τμήματα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και της Βάρης-Κορωπίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ