Ελλαδα

Φαίη Μπακογιώργου: Η ιστορία της μαρτυρικής ζωής της και πώς μάνα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά τη δολοφόνησαν

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φαίη Μπακογιώργου: Η ιστορία της μαρτυρικής ζωής της
Φαίη Μπακογιώργου: Η ιστορία της μαρτυρικής ζωής της © ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSΙ

Φαίη Μπακογιώργου: Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Φως στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου έριξαν σήμερα (8.11) οι Αρχές μετά από πολύμηνες έρευνες, καθώς συνέλαβαν την μητέρα και την αδερφή της Φαίης αλλά και την σπιτονοικοκυρά, ως κατηγορούμενες για την δολοφονία της 23χρονης Φαίης αλλά και της ηλικιωμένης γειτόνισσας. Η υπόθεση αυτή είχε συγκλονίσει την επικράτεια το 2021 και η Αγγελική Νικολούλη είχε ασχοληθεί ενδελεχώς.

Το μαρτυρικό τέλος της άτυχης Φαίης Μπακογιώργου

Η άτυχη Φαίη, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, σύμφωνα με τις έρευνες της Αγγελικής Νικολούλη βρισκόταν επί έναν ολόκληρο μήνα στο ψυγείο του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ». Η Φαίη βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 στα Πατήσια, πολύ κοντά στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ενός κατοίκου της περιοχής, την βρήκε τυλιγμένη με κουβέρτα και αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ. Η σορός της παρέμεινε επί έναν μήνα στο ψυγείο του νοσοκομείου και εν συνεχεία η άτυχη γυναίκα είχε ταφεί ως αγνώστων στοιχείων στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΟΡΓΗ: ΤΟ «ΤΟΥΝΕΛ» ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΘΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ…

Η ζωή μαρτύριο της Φαίης Μπακογιώργου

Η μητέρα της, που κατηγορείται για τη δολοφονία, της στη δήλωση εξαφάνισης είχε τονίσει πως η κόρη της ήταν έγκυος αλλά η κοπέλα είχε χάσει το παιδί, πιθανόν από την κακοποίηση που δεχόταν. Οι καταγγελίες για εκμετάλλευση και κακοποίηση της Φαίης ήταν πάρα πολλές.

Μια γυναίκα που είχε βρεθεί με την Φαίη σε δρόμο στο κέντρο της Αθήνας όπου ζητιάνευε της είχε εκμυστηρευτεί πως «ήταν παγιδευμένη» και ήθελε να ξεφύγει.

«Ήταν παγιδευμένη. Πάντα είχε πίσω της μία γυναίκα να την ελέγχει. Μου έχει μεταφερθεί ένα σοκαριστικό περιστατικό που αποκάλυψε το ένα από τα παιδιά της. Πατούσαν την κοιλιά της όσο ήταν έγκυος για να αποβάλει» τόνιζε η γυναίκα.

«ΠΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ…»

Γειτόνισσα που είδε το απόσπασμα της εκπομπής περιέγραψε στην Αγγελική Νικολούλη:

«Στις 17 Σεπτεμβρίου είχε έρθει η Αστυνομία και η Πυροσβεστική γιατί το ένα παιδί της κόντεψε να κρεμαστεί στο μπαλκόνι και να πέσει κάτω. Τα τρία παιδιά της τελικά απομακρύνθηκαν από το σπίτι με εντολή εισαγγελέα. Μετά από τρεις ημέρες περίπου την είδα. Την είχαν κουρέψει γιατί είχε μακριά μαλλιά, τα μάτια της και το πρόσωπό της από το ξύλο που είχε φάει, δε φαινόταν. Ήταν πολύ χτυπημένη. Δεν μπορούσε να μιλήσει. Την ρώτησα τι κάνει και μου κούνησε μόνο το κεφάλι. Τα μάτια της ήταν πρησμένα από τις μπουνιές. Τι να σας πω, την λυπήθηκε η ψυχή μου. Από τότε δεν την ξαναείδα». 

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ…

Κατ΄εξακολούθηση οι βαριές καταγγελίες εις βάρος της Φαίης Μπακογιώργου

Μαρτυρίες στην εκπομπή της για την κακοποίηση της Φωτεινής ή αλλίως Φαίης όπως ήταν το προσωνύμιό της, έκαναν λόγο και άλλη μια γυναίκα.

«Τη Φωτεινή την είχα δει αρκετές φορές στο δρόμο να είναι χτυπημένη στο πρόσωπο ή με σπασμένο το χέρι. Όταν τη ρωτούσα μου έλεγε πως έπεσε ή ότι γλίστρησε από τις σκάλες. Την παρακολουθούσε μία γυναίκα να ζητιανεύει και φοβόταν. Έμενε μαζί της στο ίδιο σπίτι. Ένα μήνα περίπου πριν εξαφανιστεί, προσπάθησε κάτι να μου πει, αλλά αυτή η γυναίκα της φώναξε “προχώρα και μη μιλάς”. Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν σχεδόν συνέχεια σ’ αυτή την κατάσταση. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι στη γειτονιά γνώριζαν και δε μιλούσαν»

ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ…

Η ίδια μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» απάντησε στα όσα λέγονται. Υποστήριξε πως μάζεψε από το δρόμο την «εξαθλιωμένη οικογένεια της Φωτεινής προσφέροντας στέγη και φαγητό. Όλα αυτά που ακούγονται, είναι κακοήθειες προσώπων με τα οποία έχω αντιπαράθεση. Θα συνεχίσω να συμπαραστέκομαι στην μητέρα της Φωτεινής».

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του «Missing Alert»:

«Σήμερα 24/11/2021, το Χαμόγελο του Παιδιού, με μεγάλη θλίψη ενημερώθηκε από την Αγγελική Νικολούλη (μέσω της εκπομπής Φως στο Τούνελ) , ότι στις 08/10/2021 είχε εντοπιστεί η σορός της Φωτεινής Μπακογιώργου, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, από τις Αστυνομικές Αρχές και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στην ίδια, με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, στις 23/11/2021 από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ