Ελλαδα

Τι έδειξε η ιατροδικαστική για το νεκρό βρέφος που παρασύρθηκε από μηχανή στον Βόλο

Την Τρίτη στον εισαγγελέα ο οδηγός της μοτοσικλέτας

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρέφος
© Unsplash

Bόλος: Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στο βρέφος 3,5 μηνών που παρασύρθηκε από μηχανή, ενώ το κρατούσε στην αγκαλιά του ο παππούς του

Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση είναι η αιτία θανάτου, σύμφωνα με την ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του μόλις 3,5 ετών αγοριού το οποίο, ενώ διέσχιζε το δρόμο με τον παππού του, παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα στον Βόλο.

Η νεκροτομή στη σορό του μικρού αγοριού ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι (06/11) στο νεκροτομείο από την ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση. Σύμφωνα με τα ευρήματα, το παιδί έφερε μόνο ένα χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο ήταν και το θανατηφόρο.

Συγκλονισμένη η οικογένεια του βρέφους

Οι γονείς του, ο παππούς του αλλά και η γιαγιά του, οι οποίοι ήταν παρόντες στο περιστατικό, καθώς όλοι μαζί προσπάθησαν να διασχίσουν το οδόστρωμα, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Η απώλεια του μόλις 3,5 ετών αγοριού τούς έχει συγκλονίσει και κανείς ακόμη δεν μπορεί να δεχθεί την απώλειά του - ειδικά ο παππούς του, ο οποίος κρατούσε το παιδί την ώρα που ο οδηγός της μηχανής κινείτο στο οδόστρωμα και τους παρέσυρε.

Την Τρίτη στον εισαγγελέα ο οδηγός

Η διεύθυνση Τροχαίας Βόλου έχει λάβει μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής, ενώ έχει συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας, το οποίο θα συμπεριλάβει στη δικογραφία σε βάρος του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Πάντως, ο οδηγός της μηχανής υποστηρίζει ότι δεν έκανε κάποιο λάθος, αλλά ήταν ευθύνη του παππού που προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί (07/11) στον αρμόδιο εισαγγελέα Βόλου, με τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του.

Η υπόθεση έχει βυθίσει στο πένθος τον Βόλο, ο οποίος συγκλονίστηκε και από έναν ακόμη περιστατικό παράσυρσης πεζού από όχημα, χωρίς ευτυχώς αυτή τη φορά να υπάρξει θανάσιμος τραυματισμός.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ