Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Παραλιακή και Αττική Οδό

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Παραλιακή και Αττική Οδό - Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από τον Κόκκινο Μύλο μέχρι τα ΚΤΕΛ και με χαμηλές ταχύτητες έως την Παραλιακή.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ύψος του Αεροδρομίου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας ανά τμήματα στο ρεύμα προς Πειραιά.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι προς Λίμνη Κουμουνδούρου. Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά

Πολύ δύσκολη η είσοδος της Λεωφόρου Αθηνών από το ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μέχρι και την οδό Μαρκόνι στο Βοτανικό.

Από μία λωρίδα η κίνηση στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους, λόγω διεξαγωγής του θρησκευτικού πανηγυριού στον ομώνυμο Δήμο.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος Ζεφυρίου μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Αγίας Παρασκευής στην Περιφερειακή Υμηττού, αλλά και της Παλλήνης έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, της Κηφισιάς, του Αμαρουσίου και από τα σίδερα Χαλανδρίου και τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου. Ομοίως και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι την Αγία Βαρβάρα.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στη Λεωφόρο Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού και στα δύο ρεύματα.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη, η Φιλολάου, η Υμηττού και η Λεωφόρο Συγγρού από τον Άγιο Σώστη μέχρι την Καλλιρρόης καθώς και η Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Προβλήματα στη Λεωφόρο Βεΐκου προς τη Λεωφόρο Γαλατσίου αλλά και προς τη Λεωφόρο Καποδιστρίου. Δύσκολη και η Καποδιστρίου από τη Νέα Ιωνία έως την Κηφισίας.

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

kinisi0857

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ