Ελλαδα

Προβλήματα σε Κηφισό, Παραλιακή και Λεωφόρο Αθηνών - Καθυστερήσεις και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα «κολλημένα» στην κίνηση στον Κηφισό
(φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κίνηση σε Κηφισό, Παραλιακή και Λεωφόρο Αθηνών - Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι την Ιερά οδό και με χαμηλές ταχύτητες μέχρι τη Λαχαναγορά.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως τον Φλοίσβο. Επίσης από το ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.

Προβλήματα στους δρόμους προς και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δάσος Χαϊδαρίου έως και τη Λίμνη Κουμουνδούρου.

Μποτιλιάρισμα στην Περιφερειακή του Αιγάλεω από τα Νεόκτιστα μέχρι τον Ασπρόπυργο.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους που οδηγούν στους Αγίους Αναργύρους (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής, Λεωφόρος Δημοκρατίας, Αγίων Αναργύρων) αλλά και στην Λεωφόρο Φυλής στο ύψος του Καματερού.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος των Άνω Λιοσίων μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι). Ομοίως και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού στο ύψος του Σταυρού και από την Παλλήνη μέχρι την έξοδο του κόμβου της Λεωφόρου Πεντέλης.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από το Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου ομοίως και στην άνοδο στο ύψος της Κατεχάκη.

Δύσκολη η είσοδος στη Λεωφόρο Αθηνών από Παλατάκι έως τον Κηφισό.

Αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Αμφιθέας, στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης, στη Φιλολάου, την Υμηττού, την Λ. Συγγρού από το ύψος του άλσους Νέας Σμύρνης έως τη Διάκου, στην άνοδο της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό έως Σύνταγμα, στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και στη Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού και στα δύο ρεύματα.

Πολύ αυξημένη κίνηση στη λεωφόρο Βεΐκου προς τη Λεωφόρο Γαλατσίου αλλά και προς τη Λεωφόρο Καποδιστρίου. Δύσκολη και η Καποδιστρίου από τη Νέα Ιωνία μέχρι την Κηφισίας.

Προβλήματα σε Κηφισό, Παραλιακή και Λεωφόρο Αθηνών - Καθυστερήσεις και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ