Ελλαδα

Στο «κόκκινο» Παραλιακή, Κηφισός και Κατεχάκη

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου © Eurokinissi

Κίνηση: Στο «κόκκινο» Παραλιακή, Κηφισός και Κατεχάκη - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την οδό Ορφέως μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι τα ΚΤΕΛ και κατόπιν με χαμηλές ταχύτητες έως στην Παραλιακή.

Αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου ως και τον Φλοίσβο. Επίσης από το ύψος του Σταδίου Γεώργιος Καραϊσκάκης έως την πλατεία με Ιπποδαμείας.

Αυξημένη κίνηση και στην κάθοδο από Τροκαντερό μέχρι Άγιο Κοσμά.

Από τις 9:30 έως τις 11:30 το πρωί, θα κλείσει μεγάλο τμήμα της Παραλιακής μεταξύ της Πλατείας Βεργωτή και της Λεωφόρου Αλίμου και στα δύο ρεύματα καθώς και η οδός Ευρυάλης λόγω εξουδετέρωσης πυρομαχικών της εποχής του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυξημένη κίνηση στη Βάρης-Κορωπίου από το ύψος της Βούλας έως το ύψος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Καθυστερήσεις στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου, του ΟΑΚΑ και από τον Φάρο έως την Πανόρμου.

Δύσκολη η άνοδος στο ύψος της Κατεχάκη και της Κηφισιάς.

Καθυστερήσεις στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και την έξοδο του κόμβου της Λεωφόρου Πεντέλης.

Αντίστοιχα προβλήματα και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της περιφερειακής Υμηττού έως και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Αυξημένη κίνηση στην Λεωφόρο Φυλής στο ύψος των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο ύψος των Αγίων Αναργύρων.

Αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα της Αχαρνών και της Πατησίων. Καθυστέρησεις στη Λεωφόρο Βεΐκου προς τη Λ.Γαλατσίου και προς την Καποδιστρίου.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από το ύψος του Άλσους Νέας Σμύρνης μέχρι και τη Διάκου.

Δύσκολη η άνοδος της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου και την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από τον Ευαγγελισμό προς το Σύνταγμα. Προβλήματα στην οδό Σταδίου.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Πειραιώς από το Μοσχάτο στον Πειραιά και της Θηβών από το ύψος της Κοκκινιάς μέχρι και της Γούναρη.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δάσος Χαϊδαρίου έως τη Λίμνη Κουμουνδούρου καθώς και στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ