Ελλαδα

Ανήλικη κατήγγειλε ξυλοδαρμό και ξεγύμνωμά της σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου»

Η 12χρονη μίλησε για τα δύο περιστατικά στους γονείς της

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κτίριο της «Κιβωτού του Κόσμου»
© ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Κιβωτός του Κόσμου: Η καταγγελία 12χρονης για τα δύο περιστατικά σε δομές της Κόνιτσας και της Αθήνας

Τον ξυλοδαρμό της από υπάλληλο δομής της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Κόνιτσα, αλλά και το ξεγύμνωμα της από άλλο τρόφιμο σε δομή της Αθήνας, κατήγγειλε ανήλικη στους αστυνομικούς.

Η 12χρονη φέρεται να αποκάλυψε τα περιστατικά πριν από λίγα 24ωρα αποκάλυψε τα πάντα στους γονείς της. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι το περιστατικό του ξυλοδαρμού της φέρεται να συνέβη τον περασμένο Φλεβάρη, όταν με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε στη δομή της Κιβωτού, στην Κόνιτσα. Η ανήλικη, που έχει ένα ακόμη αδελφάκι, υποστήριξε πως ξυλοκοπήθηκε από υπάλληλο της δομής, χωρίς όμως να προσδιορίζει τους λόγους της επίθεσης. Φέρεται δε να υποστήριξε πως δεν το κατήγγειλε νωρίτερα γιατί φοβόταν.

Τον Σεπτέμβριο, το 12χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στη δομή της Κιβωτού, στην Αθήνα. Εκεί όμως, μόλις λίγες ημέρες μετά την άφιξη της, άλλος τρόφιμος, ξαφνικά μπήκε στον ξενώνα όπου βρισκόταν μαζί με άλλα παιδί, την ξεγύμνωσε και την έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνοΗ ανήλικη, αρνήθηκε να κατονομάσει τον δράστη ή τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν παρόντα στο περιστατικό.

Η αστυνομία, έπειτα από την καταγγελία του 53χρονου πατέρα της 12χρονης, ξεκίνησε έρευνες για τις καταγγελίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ