Ελλαδα

Το «αντίο» του Ηλία Ψινάκη στη Ματούλα - Με μια φωτογραφία από το παρελθόν

Αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο την καλή του φίλη

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλίας Ψινάκης: Αποχαιρέτησε τη Ματούλα με μια ανάρτηση στο Instagram - Η φωτογραφία από το παρελθόν και οι αντιδράσεις για την επιλογή του στιγμιότυπου.
Ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρέτησε τη Ματούλα με μια ανάρτηση στο Instagram © Eurokinissi/Στέλιος Μισίνας

Ηλίας Ψινάκης: Αποχαιρέτησε τη Ματούλα με μια ανάρτηση στο Instagram - Η φωτογραφία από το παρελθόν και οι αντιδράσεις για την επιλογή του στιγμιότυπου.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου.

Η κατά κόσμον Διαμάντω Κουτροπούλου συνέδεσε το όνομά της τις δεκαετίες του '60 και του '70, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει «φύγει» από τη ζωή εδώ και μια εβδομάδα αλλά η σορός της βρέθηκε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου.

Η Ματούλα στάθηκε στο πλευρό μεγάλων προσωπικοτήτων, όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης και η Ζωή Λάσκαρη, αλλά τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε θέματα υγείας.

Δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τη Ματούλα, ανάμεσά τους και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος ήταν καλός της φίλος.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο Ηλίας Ψινάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται η ο ίδιος να ποζάρει αγκαλιά με την αείμνηστη Ματούλα όσο οι δυο τους ποζάρουν με τα μαγιό τους, ενώ η διάσημη περσόνα φωτογραφίζεται τόπλες στο πλευρό του.

«Καλό ταξίδι Ματούλα μου…», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης στην ανάρτησή του και αποχαιρέτησε την αγαπημένη του φίλη.

Η ανάρτηση πάντως σχολιάστηκε αρνητικά από ορισμένους, ενώ στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα «Πρωινό», οι δημοσιογράφοι τη χαρακτήρισαν ως «απαράδεκτη» για έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή.

Ποια ήταν η Ματούλα

Το πραγματικό όνομά της ήταν Διαμαντώ Κουτροπούλου. Ήταν ηθοποιός και μοντέλο και το 1974 παντρέυτηκε τον επιχειρηματία Ρομπέρτο Καριέρε. Μαζί απέκτησαν έναν γιο τον Λορέντσο Καριέρε με τον οποίο οι σχέσεις τους ψύχραναν όταν «ο Λορέντσο παντρεύτηκε την Έλενα Κατραβά». Αυτό ήταν το σημείο καμπής της σχέσης τους καθώς μάλιστα η Ματούλα δεν ήταν καλεσμένη καν στον γάμο του.

Πριν λίγους μήνες, καθώς αντιμετώπιζε τα προβλήματα υγείας της ρωτήθηκε για το αν μετά από τόσα χρόνια έχει ενδιαφερθεί ο γιος της για εκείνη. Η Ματούλα απάντησε: «Δεν έχει ενδιαφερθεί ο γιος μου. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ας είναι καλά το παιδί εκεί που είναι».

Η ίδια έχει δηλώσει: «Από το 1970 έως το 1972 έπαιρνα κόκα και από το 1972 έως το 1990 έπινα ηρωίνη. Δεν μπορούσα ούτε να καταπιώ καλά, γεγονός που οφειλόταν στο ότι έκανα τα ναρκωτικά από τη μύτη μου». 

«Αυτά τα κάνω γνωστά για να μάθει ο κόσμος και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, την καταστροφική συνέπεια των ναρκωτικών. Έχω μάθει να αντιμετωπίζω να προβλήματα μόνη μου. Μεγάλωσα μόνη μου το παιδί μου, μόνη μου ξεπέρασα τα ναρκωτικά όπως και τη φυλακή που μπήκα».

 «Κάθε φορά που έχω κάποιο πρόβλημα γίνομαι και πιο δυνατή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ