Ελλαδα

Συνελήφθη στον Κολωνό 18χρονος για ασέλγεια σε 13χρονη

Πώς εντοπίστηκε από τις Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη στον Κολωνό 18χρονος για ασέλγεια σε 13χρονη

Κολωνός: Συνελήφθη 18χρονος για ασέλγεια σε 13χρονη - Πώς εντοπίστηκε από τις Αρχές.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν χθες το βράδυ στη σύλληψη ενός 18χρονου, ο οποίος βίασε 13χρονη στην περιοχή του Κολωνού.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς και τα αδέρφια της κοπέλας ενημέρωσαν χθες το απόγευμα μία ομάδα ΔΙΑΣ πως η κόρη τους αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη (12/10) χωρίς να έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Ο πατέρας της κοπέλας σημείωσε πως έχει ενημερώσει τις Αρχές, ωστόσο, ζήτησε και τη βοήθεια των ανδρών της ΔΙΑΣ διότι δεν είχαν προκύψει εξελίξεις.

Περίπου στις 10 το βράδυ, αστυνομικοί εντόπισαν την 13χρονη στην Ομόνοια να περιφέρεται χαμένη. Αμέσως, οι αστυνομικοί την οδήγησαν στο Α.Τ. Ομονοίας, ενώ ενημέρωσαν και την οικογένειά της προκειμένου να την παραλάβει.

Η 13χρονη έκλαιγε ασταμάτητα και απέφευγε να μιλήσει στις Αρχές. Ωστόσο, εν τέλει αποκάλυψε πως γνώρισε έναν 18χρονο Αλβανό μέσω social media και πως ο άνδρας τη μετέφερε από το προηγούμενο Σάββατο στο σπίτι του στον Κολωνό όπου είχαν σεξουαλικές επαφές.

Ακολούθησαν έρευνες της ΕΛΑΣ και ο 18χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου και ασέλγεια. Ο συλληφθέντας είναι σεσημασμένος και για άλλα αδικήματα όπως ληστείες, κλοπές και εκβιασμούς σε ανήλικους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ