Ελλαδα

Καταγγελία για βιασμό 13χρονης μαθήτριας από τρεις συμμαθητές της

Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας, την κακοποίησαν δύο φορές

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καματερό από 13χρονη μαθήτρια
© Unsplash

Καματερό: 13χρονη μαθήτρια κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από τρεις συμμαθητές της στο προαύλιο του σχολείου τους

Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί στο Καματερό την καταγγελία 13χρονης μαθήτριας πως έπεσε θύμα βιασμού από τρεις συμμαθητές της και μάλιστα, στο προαύλιο του σχολείου τους.

Καταγγελία για βιασμό 13χρονης μαθήτριας στο Καματερό 

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις αρχές της σχολικής χρονιάς, όταν -σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας της 13χρονης- τρεις συμμαθητές της, ηλικίας 13, 14 και 17 ετών, την κακοποίησαν δύο φορές. Την πρώτη φορά ασέλγησαν στο κορμί της και οι τρεις, ενώ τη δεύτερη φορά τη βίασε ο 14χρονος ο οποίος μάλιστα την τραβούσε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.

Η 13χρονη δεν ανέφερε το παραμικρό στους γονείς ή τους δασκάλους της και η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν είδε το βίντεο ο γονιός ενός συμμαθητή της ανήλικης και ενημέρωσε τους γονείς της. Ο 14χρονος, εκτιμούν οι αστυνομικοί, προφανώς και απέστειλε το οπτικό υλικό σε άλλους συμμαθητές του.

Όταν οι γονείς της 13χρονης ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, μίλησαν με την κόρη τους, η οποία τους ανέφερε πως δεν είχε το κουράγιο να τους αποκαλύψει τι είχε συμβεί. Τελικά, όλοι μαζί προχώρησαν σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Το κορίτσι κατέθεσε παρουσία παιδοψυχολόγου εξιστορώντας ακριβώς τι συνέβη, ενώ οι αστυνομικοί -έπειτα από έρευνες στο κινητό τηλέφωνο του 14χρονου- εντόπισαν το συγκεκριμένο βίντεο του βιασμού.

Οι τρεις μαθητές κατηγορούνται πλέον για βιασμό κατά συναυτουργία, ενώ σε βάρος του 14χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και για πορνογραφία ανηλίκων κατ΄εξακολούθηση. Οι τρεις κατηγορούμενοι, πάντως, αρνούνται ότι κακοποίησαν την 13χρονη μαθήτρια και πως ό,τι συνέβη, συνέβη με τη θέληση της και μόνο.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ