Ελλαδα

Λήξη συναγερμού στη Νέα Σμύρνη - Εντοπίστηκαν τα δύο ανήλικα κορίτσια που αγνοούνταν

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Σμύρνη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών - Η Ελευθερία Σ. και η Αικατερίνη Π. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.
Τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που αναζητούσαν τις δύο ανήλικες που είχαν εξαφανιστεί από δομή στη Νέα Σμύρνη © Χαμόγελο του Παιδιού

Νέα Σμύρνη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών - Η Ελευθερία Σ. και η Αικατερίνη Π. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Η περιπέτεια της Ελευθερίας Σ. 13 ετών και της Αικατερίνης Π. 14 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Ελευθερία Σ. και η Αικατερίνη Π. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ελευθερία Σ. και στην Αικατερίνη Π και την οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης
«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ