Ελλαδα

Κανονικά από σήμερα τα δρομολόγια του Εξπρές Σκιάθος

Προσέκρουσε χθες κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης στο λιμάνι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κανονικά από σήμερα τα δρομολόγια του «Εξπρές Σκιάθος» από Βόλο - Το πλοίο προσέκρουσε χθες κατά την πρόσδεση στο λιμάνι.
Κανονικά θα εκτελούνται από σήμερα τα δρομολόγια του πλοίου «Εξπρές Σκιάθος» © Θανάσης Καλλιάρας/Eurokinissi

Κανονικά από σήμερα τα δρομολόγια του «Εξπρές Σκιάθος» από Βόλο - Το πλοίο προσέκρουσε χθες κατά την πρόσδεση στο λιμάνι.

Κανονικά θα εκτελούνται από σήμερα τα δρομολόγια του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σκιάθος», το οποίο χθες προσέκρουσε κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης στο λιμάνι της Σκιάθου χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Στο πλοίο επέβαιναν 107 επιβάτες εκ των οποίων οι 55 αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Σκιάθου.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα στο πλοίο μετά από έλεγχο που έγινε από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης, διαπιστώθηκε στρέβλωση λαμαρίνας ενώ μετά από την προσκόμιση πιστοποιητικού καλής αξιοπλοϊας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα επετράπη ο μεμονωμένος πλους του πλοίου για το λιμάνι του Βόλου κενό επιβατών και φορτίου.

Οι υπόλοιποι επιβάτες του πλοίου προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το επιβατηγό τουριστικό πλοίο «Αγ.Νικόλαος», ενώ κάποια οχήματα που έχουν παραμείνει στο λιμάνι της Σκιάθου θα μεταφερθούν σήμερα με πλοία της γραμμής.

Το πλοίο εκτελεί προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Βόλου για Σκιάθο-Γλώσσα Σκοπέλου-Σκόπελο-Αλόννησο και επιστροφή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ