Ελλαδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα λόγω διεξαγωγής αγώνων δρόμου

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Πώς θα κινηθούν οι οδηγοί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου - Αγώνες δρόμου στο κέντρο, την Κηφισιά και τη Μεταμόρφωση.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή στην Αθήνα λόγω διεξαγωγής αγώνων δρόμου © Eurokinissi/Αντώνης Νικολόπουλος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου - Αγώνες δρόμου στο κέντρο, την Κηφισιά και τη Μεταμόρφωση.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω τεσσάρων αγώνων δρόμου στο κέντρο της Αθήνας, την Κηφισιά και τη Μεταμόρφωση έχει προχωρήσει η τροχαία από το πρωί της Κυριακής.

Συγκεκριμένα:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν ως τις 2 μετά το μεσημέρι από το Καλλιμάρμαρο προς τον Μαραθώνα, λόγω της 3ης Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας για τη διάδοση της Δωρεάς Οργάνων και της Μεταμόσχευσης «ΙΑΣΩΝ 23».

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ως τις 12 το μεσημέρι σε δρόμους και λεωφόρους των Δήμων Αθηναίων, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου και Ελευσίνας - σε τμήματα, μεταξύ άλλων, της Πειραιώς, της Ιεράς οδού και της Αθηνών - Κορίνθου - λόγω της διεξαγωγής του 8ου Ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού».

Έως τις 3 μετά το μεσημέρι διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς του δήμου Μεταμόρφωσης, λόγω της διεξαγωγής αγώνας δρόμου με την επωνυμία «Αρβανίτεια 2023».

Λόγω διεξαγωγής διαδημοτικών αγώνων δρόμου στην Κηφισιά, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή ως τις 12 μετά το μεσημέρι.   

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ