Ελλαδα

Νέος Οικονομικός Εισαγγελέας ο Παναγιώτης Καψιμάλης

Επιλέχθηκε από το ανώτατο συμβούλιο του Αρείου Πάγου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέος Οικονομικός Εισαγγελέας ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Καψιμάλης - Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μπαρδάκη - Η απόφαση του Αρείου Πάγου.
Τοποθετήθηκε ο νέος υπεύθυνος της Οικονομικής Εισαγγελίας από το ανώτατο συμβούλιο του Αρείου Πάγου © Eurokinissi/Βασίλης Ρεμπάπης

Νέος Οικονομικός Εισαγγελέας ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Καψιμάλης - Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μπαρδάκη - Η απόφαση του Αρείου Πάγου.

Με απόφαση του ενδεκαμελές Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου (ΑΔΣ) τοποθετήθηκε ο νέος υπεύθυνος της Οικονομικής Εισαγγελίας ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Καψιμάλης, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μπαρδάκη.

Αναλυτικότερα, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΑΔΣ, με τη συμμετοχή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνης και της προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου Ποινικού Ιωάννας Κλάπα, τοποθέτησε τον κ. Καψιμάλη επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας.

Ο κ. Καψιμάλης, υπηρετούσε ήδη στην Οικονομική Εισαγγελία, ως αναπληρωτής του αποχωρήσαντος κ. Μπαρδάκη.

Ακόμη, τοποθετήθηκαν στην Οικονομική Εισαγγελία ως τακτικό μέλος η εισαγγελέας Παναγιώτα Φάκου, η οποία στο παρελθόν είχε διατελέσει και προϊσταμένη στην Εισαγγελία της Αθήνας και υπηρετούσε ήδη στην Οικονομική Εισαγγελία ως αναπληρωματική.

Τέλος, επίκουροι εισαγγελείς τοποθετήθηκαν οι Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος και Μαρία Παπαδοπούλου για την Αθήνα, και για τη Θεσσαλονίκη οι εισαγγελείς Ολγα Ζαφειρίδου και Δήμητρα Τσιαρδιακλή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ