Ελλαδα

Απαισιοδοξία για τους αγνοούμενους Αυστριακούς - Αναμένεται η επίσημη ταυτοποίηση δύο σορών

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι οι σοροί των νεόνυμφων περιλαμβάνονται σε αυτές που έχουν ήδη βρεθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νεόνυμφο ζευγάρι Αυστριακών
Νεκρό το νεόνυμφο ζευγάρι Αυστριακών

Κακοκαιρία Daniel - Πήλιο: Την επίσημη ταυτοποίηση των δύο σορών αναμένουν οι Αρχές για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για το νιόπαντρο ζευγάρι των Αυστριακών

Όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε τραγική κατάληξη αναφορικά με το αγνοούμενο ζεύγος Αυστριακών, οι οποίοι χάθηκαν στα Ποτιστικά Πηλίου όταν παρασύρθηκε από το ρέμα η εξοχική κατοικία όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι οι σοροί τους βρίσκονται ανάμεσα στους 16 νεκρούς της κακοκαιρίας Daniel, απλά δεν έχουν ταυτοποιηθεί επίσημα ακόμη.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η σορός που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή (8/9) στην περιοχή της Παραλίας Θεοτόκου κοντά στη Λύρη του Νοτίου Πηλίου ανήκει στην 32χρονη Μικαέλα από την Αυστρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, για τη σορό της γυναίκας έχει σταλεί δείγμα DNA στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία με τη σειρά της το έστειλε σε συγγενείς της 32χρονης Μικαέλα, διαδικασία που θα χρειαστεί αρκετές ημέρες ακόμα για να ολοκληρωθεί.

Το τατουάζ του Φίλιπ

Όσον αφορά στον σύζυγό της, τον 35χρονο Φίλιπ, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μολονότι ακόμα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, χθες (13/09) βρέθηκε η σορός ενός άνδρα στην παραλία Μουρτιά στο Νότιο Πήλιο, η οποία φέρει ένα τατουάζ σαν αυτό που είχε ο Αυστριακός.

Πάντως, δεδομένου ότι οι δύο Αυστριακοί είναι οι μόνοι αγνοούμενοι που απομένουν, θεωρείται αρκετά πιθανό οι σοροί να είναι δικές τους.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί δύο εβδομάδες πριν τα ίχνη του χαθούν στο Πήλιο, έναν αγαπημένο τόπο γι’ αυτούς. Η Μικαέλα πήγαινε από μικρή εκεί διακοπές και μέσω αυτής είχε αγαπήσει την περιοχή και ο Φίλιπ.

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα Daniel, ένα άλλο ζευγάρι των Αυστριακών που έμενε στο ίδιο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών έφυγε από τα δωμάτια και κατάφερε να σωθεί. Ωστόσο, ο Φίλιπ και η Μικαέλα δεν τους ακολούθησαν, καθώς θεώρησαν ότι θα ήταν ασφαλείς στο σπίτι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ