Ελλαδα

Καθυστερήσεις και εκτροπές πτήσεων στο Ελευθέριος Βενιζέλος λόγω κακοκαιρίας

Αναστολή δρομολογίων της Hellenic Train την Πέμπτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
© EUROKINISSI/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Κακοκαιρία Daniel: Καθυστερήσεις και εκτροπές πτήσεων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Συνεχίζονται τα προβλήματα που προκαλεί η κακοκαιρία Daniel, που έφτασε και στην Αττική. Πιο συγκεκριμένα, από την ένταση των καιρικών φαινομένων τ επηρεάστηκε και η κίνηση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τόσο στο κομμάτι των αναχωρήσεων όσο και των αφίξεων.

Λόγω της επιδείνωσης των φαινομένων, υπήρξε το απόγευμα επίπτωση στον εναέριο χώρο της Αθήνας με αποτέλεσμα καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις ενώ και στις αφίξεις.

Ειδικότερα, τρεις πτήσεις που προσέγγιζαν το Ελευθέριος Βενιζέλος κατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια. Εκτροπές πτήσεων έγιναν σε δρομολόγιο της Ryanair που προσγειώθηκε τελικά στη Θεσσαλονίκη, στην πτήση 636 της British Airways που κατευθύνθηκε στη Ρόδο και στην πτήση της ΚLM 1575 που προσγειώθηκε από την Αθήνα στα Χανιά.

Επιπλέον, για προληπτικούς λόγους και βάσει των κανονισμών ασφαλείας που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις, διακόπηκε η τροφοδοσία των αεροσκαφών με καύσιμο έως ότου μετριασθούν τα καιρικά φαινομένα.

Hellenic Train: Αναστολή δρομολογίων την Πέμπτη 

Δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών IC-50/51, IC-52/53, IC-60/61 & 882/887 σύμφωνα με ενημέρωση της Ηellenic Train, λόγω της κακοκαιρίας.

Τα δρομολόγια αναστέλλονται λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων, της διακοπής της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ Λειανοκλαδίου - Λάρισας, και των περιορισμών στις μετακινήσεις στην Εθνική Οδό.

«Παρακολουθούμε το φαινόμενο και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο, όπως ανακοινώνονται από τις αρμόδιες αρχές, και θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ