Ελλαδα

Προβλήματα στην Αθήνα λόγω κακοκαιρίας - Πλημμύρισαν σπίτια

Κομφούζιο στους δρόμους, μετ' εμποδίων η κίνηση στο Μετρό

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία Daniel: Προβλήματα στην Αθήνα λόγω καταιγίδας
© EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Κακοκαιρία Daniel: Προβλήματα στην Αττική λόγω της ισχυρής καταιγίδας - Κλήσεις για άντληση υδάτων

Κλήσεις για άντληση υδάτων σε σπίτια από διάφορες περιοχές της Αττικής έχει δεχθεί η πυροσβεστική υπηρεσία στην Αττική, ενώ σοβαρά είναι τα κυκλοφοριακά προβλήματα που παρατηρούνται στο οδικό δίκτυο, κυρίως στα νότια προάστια του λεκανοπεδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κλήσεις για αντλήσεις υδάτων αφορούν τις περιοχές του Παγκρατίου, της Καλλιθέας, του Πειραιά και του Κορυδαλλού. Μέχρι αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης της πυροσβεστικής, δεν υπάρχει ενημέρωση για άτομο που να κινδυνεύει, ωστόσο η υπηρεσία έχει τεθεί σε επιφυλακή.

Κακοκαιρία Daniel: Λίμνες οι δρόμοι στην Αθήνα

Την ίδια ώρα, οι δρόμοι του λεκανοπεδίου μετατράπηκαν σε λίμνες. Η οδός Πειραιώς, δρόμοι στον Πειραιά, όπως η οδός Σκουζέ έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά και της Καλλιθέας πλημμύρισαν με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων είτε να μην είναι εφικτή, είτε να γίνει με ιδιαίτερη δυσκολία.

Πολλά φανάρια δεν λειτουργούν με αποτέλεσμα αστυνομικοί της τροχαίας να προσπαθούν να συντονίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων. Η κίνηση στους δρόμους, είναι εξαιρετικά πυκνή. Η διεύθυνση Τροχαίας ζητά από τους πολίτες, εάν δεν υπάρχει λόγος, να μην μετακινούνται αφού τα προβλήματα από την νεροποντή που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Αττική, δεν έχουν κοπάσει, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται ένταση των φαινομένων.

Προβλήματα στην Αθήνα λόγω κακοκαιρίας - Πλημμύρισαν σπίτια

Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Προβλήματα στο Μετρό

Προσωρινά έκλεισε ο σταθμός του Μετρό «Ευαγγελισμός», εξαιτίας της εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους.

Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση.

Παράλληλα, στην γραμμή 1 του Μετρό, η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς - Ταύρος και Ομόνοια - Κηφισιά, λόγω εισροής μεγάλης ποσότητας υδάτων στην τροχιά στο τμήμα Μοναστηράκι- Θησείο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ