Ελλαδα

Συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που πνίγεται ο 36χρονος

«Σώστε τον άνθρωπο, μαζέψτε τον»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Blue Horizon: Βίντεο από τη στιγμή που πνίγεται ο 36χρονος
© Twitter

Blue Horizon: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από το λιμάνι του Πειραιά - Η στιγμή που πνίγεται ο 36χρονος Αντώνης

Νέο βίντεο από τα όσα συνέβησαν στο Blue Horizon το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Το νέο ντοκουμέντο δίνει περαιτέρω εικόνα για τις συνθήκες θανάτου του 36χρονου άνδρα, που προκλήθηκε από πνιγμό, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media το έχει τραβήξει πιθανότατα επιβάτης άλλου πλοίου και έχει καταγράψει τη στιγμή που το Blue Horizon αποπλέει από το λιμάνι, ενώ ο άτυχος άνδρας βρίσκεται στο νερό, μετά τον διαπληκτισμό που είχε με μέλη του πληρώματος, τα οποία τον έσπρωξαν.

Από τις φωνές αυτοπτών μαρτύρων που ακούγονται στο βίντεο φαίνεται πως ο 36χρονος Αντώνης Καργιώτης αρχικά πάλεψε να κολυμπήσει παρά τη δίνη που είχαν προκαλέσει οι προπέλες του πλοίου, ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται πως ο κυματισμός δεν του επιτρέπει να κρατηθεί στην επιφάνεια και τελικά χάνει τις αισθήσεις του.

Παράλληλα, ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει «σώστε τον άνθρωπο, μαζέψτε τον!».

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το «Πρώτο Θέμα», αποτυπώνει τη στιγμή που μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon σπρώχνουν στη θάλασσα τον 36χρονο.

Ο 36χρονος διακρίνεται να επιχειρεί να μπει στο πλοίο λίγο πριν σηκώσει τον καταπέλτη.

Αρχικά, μέλη του πληρώματος τον σπρώχνουν για να βγει και όταν εκείνος προσπαθεί ξανά να επιβιβαστεί, τότε τον σπρώχνουν βίαια και πάλι με συνέπεια να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ