Ελλαδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονική επίθεση

Τα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές - Διευρύνεται ο κύκλος των κατηγορούμενων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Φιλαδέλφεια: Ευρήματα που θα οδηγήσουν σε νέα εντάλματα έχουν οι δικαστικές Αρχές - Παρουσία εισαγγελέων οι επόμενοι αγώνες της ΑΕΚ και του ΠΑΟ.
Ευρήματα που εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν στην έκδοση και νέων ενταλμάτων σύλληψης έχουν στα χέρια τους οι αρχές που ερευνούν την αιματηρή συμπλοκή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ © Κώστας Τζούμας/Eurokinissi

Νέα Φιλαδέλφεια: Ευρήματα που θα οδηγήσουν σε νέα εντάλματα έχουν οι δικαστικές Αρχές - Παρουσία εισαγγελέων οι επόμενοι αγώνες της ΑΕΚ και του ΠΑΟ.

Ευρήματα που εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν σύντομα στην έκδοση και νέων ενταλμάτων σύλληψης, μετά από αυτό που εκδόθηκε σήμερα σε βάρος Έλληνα υπηκόου, έχουν στα χέρια τους οι δικαστικές αρχές που ερευνούν την αιματηρή συμπλοκή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ η οποία κατέληξε στην δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, μετά το ένταλμα σε βάρος οπαδού του ΠΑΟ, φέρεται ότι θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια, εκδίδοντας νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα για τα οποία προκύπτει εμπλοκή τους σε όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους μία σειρά από συγκεκριμένα ευρήματα που εξετάζονται και η αξιοποίηση των οποίων αναμένεται ότι θα φέρει ενώπιον της δικαστικής λειτουργού νέους κατηγορούμενους.

Στο μεταξύ, πηγές από τον χώρο της Δικαιοσύνης αναφέρουν πως ουδέποτε αρνήθηκαν εισαγγελείς τη συνδρομή και παρουσία τους σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όταν τους ζητήθηκε.

Αναφέρουν επίσης ότι δεν υποβλήθηκε αίτημα για εισαγγελική παρουσία πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuvohd1ruqtl)

Συσκέψεις για τους επόμενους αγώνες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

Αντίθετα για τους επόμενους αγώνες της ΑΕΚ με την Ζάγκρεμπ, καθώς και του Παναθηναϊκού, έχουν ήδη ξεκινήσει συσκέψεις συναρμόδιων φορέων με παρόντες εισαγγελικούς λειτουργούς.

Να σημειωθεί ότι η παρουσία εισαγγελέων σε αγώνες ποδοσφαίρου αφορά την τήρηση της νομιμότητας και όχι την επιχειρησιακή οργάνωση και δράση της Αστυνομίας.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό που ταυτοποιήθηκε - Το προφίλ του χούλιγκαν που αφορά

Η ΕΛΑΣ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για οπαδό που ταυτοποιήθηκε από βίντεο της επιδρομής των χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης δεν αφορά τον οπαδό που είχε κάνει αναρτήσεις για την παρουσία και συμμετοχή του στη φονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με βαρείς χαρακτηρισμούς για την ΑΕΚ αλλά και τον Μιχάλη Κατσουρή.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εν λόγω χούλιγκαν για τον οποίο τελικά εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού.

Ο οπαδός αυτός είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ