Ελλαδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Γνωστός στις αρχές ο οπαδός του ΠΑΟ που συνελήφθη - Σεσημασμένος χούλιγκαν

Φέρεται να ηγείται του τάγματος εφόδου των Κροατών - Πώς έγινε η σύλληψη

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη σεσημασμένου χούλιγκαν του ΠΑΟ για τα αιματηρά επεισόδια - Ποιος ο ρόλος του στην υπόθεση - Πώς έφτασε στα ίχνη του η ΕΛ.ΑΣ.
Γνωστός στις αρχές ο οπαδός που συνελήφθη για την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια © Eurokinissi/Βασίλης Ρεμπάπης

Νέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη σεσημασμένου χούλιγκαν του ΠΑΟ για τα αιματηρά επεισόδια - Ποιος ο ρόλος του στην υπόθεση - Πώς έφτασε στα ίχνη του η ΕΛ.ΑΣ.

Εκτεταμένες έρευνες πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στο σπίτι ενός νεαρού σεσημασμένου χούλιγκαν στην περιοχή του Γκύζη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων.

Πρόκειται για τον νεαρό χούλιγκαν σε βάρος του οποίου νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσουρής.

Πρόκειται για σεσημασμένο χούλιγκαν, που έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές για επεισόδια.

Η εμπλοκή του στην υπόθεση προέκυψε από την ανάλυση των οπτικών υλικών που έχει στη διάθεση της η ΕΛ.ΑΣ. από το βράδυ των επεισοδίων. Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να ηγείται του τάγματος εφόδου των Κροατών νεοναζί δολοφόνων. Είναι μπροστά από τους υπόλοιπους χούλιγκαν, φορά μαύρη μπλούζα, μαύρη βερμούδα και μαύρα παπούτσια, μαύρα γάντια κα ικράνος στο κεφάλι. Στα χέρια του έχει ένα ξύλινο κοντάρι και δείχνει τον δρόμο στους Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν.

Ήταν ξεκάθαρα, λένε οι αστυνομικοί, ηγετικό στέλεχος αυτού του τάγματος και το πρόσωπο του φάνηκε σε συγκεκριμένα πλάνα όπου είχε βγάλει το κράνος που φορούσε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuvohd1ruqtl)

Γνωστός στις αρχές ο οπαδός του ΠΑΟ - Σαν να περίμενε τη σύλληψη

Η σύλληψη του, έγινε μέσα στο σπίτι του. Φαίνεται σαν να περίμενε τις αρχές, δεν προέβαλε αντίσταση και αυτή τη στιγμή οδηγείται στην ΓΑΔΑ. Στο σπίτι του πάντως, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κυρίως αστυνομικοί της σήμανσης και των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Στόχος τους είναι να εντοπίσουν όλα εκείνα τα επιπλέον ευρήματα που πιθανόν να τον σχετίζουν τόσο με τα επεισόδια, κυρίως όμως, ευρήματα που αφορούν τις επαφές του με τους Κροάτες χούλιγκαν.

Είναι ο άνθρωπος που τελευταία φορά, είχε συλληφθεί το 2023, τον Μάρτιο, όταν μαζί με περίπου 30 άτομα, όλοι κουκουλοφόροι, επιτέθηκαν σε οπαδό του Ολυμπιακού, έξω από το Εφετείο Αθηνών στην Λουκάρεως. Το θύμα είχε μαχαιρωθεί και χτυπηθεί με ιδιαίτερη βιαιότητα. Ο χούλιγκαν του ΠΑΟ, συνελήφθη μαζί με άλλους τρεις ακόμη άνδρες, κατά την διάρκεια των αναζητήσεων για τους δράστες της επίθεσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ