Ελλαδα

Ένταλμα σύλληψης για οπαδό που ταυτοποιήθηκε σε βίντεο από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το προφίλ του χούλιγκαν που αφορά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ε.Χ.ΟΠΑ.ΒΙ. μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της οπαδικής βίας.
© Θανάσης Δημόπουλος / Eurokinissi

Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό που ταυτοποιήθηκε - Το προφίλ του χούλιγκαν που αφορά

Η ΕΛΑΣ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για οπαδό που ταυτοποιήθηκε από βίντεο της επιδρομής των χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης δεν αφορά τον οπαδό που είχε κάνει αναρτήσεις για την παρουσία και συμμετοχή του στη φονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με βαρείς χαρακτηρισμούς για την ΑΕΚ αλλά και τον Μιχάλη Κατσουρή.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εν λόγω χούλιγκαν για τον οποίο τελικά εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού. Ο οπαδός αυτός είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων μέσα στην ημέρα. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους χούλιγκαν που διαφεύγουν της σύλληψης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ