Ελλαδα

Υπό μερικό έλεγχο φωτιά στα Στύρα Εύβοιας

Άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά
© ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ/EUROKINISSI

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση του Δήμου Στυρέων στην Εύβοια

Υπό μερική έλεγχο τέθηκε φωτιά σε δασική έκταση στον Δήμο Στυρέων Ευβοίας, η οποία εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι στον Δήμο Στυρέων Ευβοίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά καίει κυρίως χαμηλή βλάστηση ανατολικά του Νιμπορειού και κοντά στον επαρχιακό δρόμο Καρύστου-Στύρων.

Η περιοχή έχει έντονο ανάγλυφο και πνέουν ισχυροί άνεμοι. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 4 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ συνδρομή παρέχουν οχήματα και υδροφόρες ΟΤΑ.

Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Σκιάθο

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 6.15 το πρωί σε δασική έκταση στην Πούντα Σκιάθου, όπως αναφέρει επίσημα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 9.00 το πρωί, ο δήμαρχος του νησιού, Θοδωρής Τζούμας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι η φωτιά είχε οριοθετηθεί, κάτι που τελικά επιβεβαίωσε επίσημα η Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμερα το μεσημέρι.

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα στις 6:00. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, του...

Posted by Thodoris Tzoumas on Saturday, August 12, 2023

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 22 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα για την κατάσβεση της φωτιάς συνέδραμαν και δύο αεροσκάφη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ