Ελλαδα

«Βρέθηκαν πόδια και σπλάχνα»: Έρευνες για τον τεμαχισμένο άνδρα στα Χανιά

Σε σοκ οι εργαζόμενοι εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα από το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων όπου βρέθηκε το κεφάλι και τα ανθρώπινα μέλη
© zarpanews.gr

Χανιά - Κεφάλι, πόδια και ανθρώπινα σπλάχνα στα σκουπίδια - Οι έρευνες για το στυγερό έγκλημα

Μετά τον εντοπισμό του κεφαλιού ενός άνδρα μέσα σε σακούλα απορριμμάτων στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά, οι αρχές εντόπισαν δύο πόδια, αλλά και σπλάχνα. Όλα θεωρείται ότι ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο, έναν άνδρα περίπου 40 ετών, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει ταυτοποιηθεί. 

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για το θρίλερ που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν εργαζόμενοι στο εργοστάσιο στη ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν το κεφάλι ενός άνδρα συσκευασμένο μέσα σε μια πλαστική σακούλα.  «Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες Τρίτης στον χώρο διαχείρισης στερών αποβλήτων στα Χανιά, εντοπίστηκαν μέσα σε άλλη σακούλα επιπλέον ανθρώπινα μέλη, πόδια και σπλάχνα», αναφέρει η νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας ενώ οι έρευνες στρέφονται πλέον προς την περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς από εκεί φαίνεται ότι προήλθε ο μπλε κάδος ανακύκλωσης μέσα στον οποίο είχε πεταχτεί το κεφάλι.

Όσο για τα χέρια, θεωρείται πως είχαν περάσει σε προηγούμενες σακούλες καθώς «ένας εργαζόμενος είπε κάποια στιγμή ότι πέρασε σακούλα η οποία είχε έντονη δυσοσμία».

Το βράδυ της Τρίτης, η υποδιεύθυνση ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα πόδια του θύματος. Μετά τον εντοπισμό του ανθρώπινου κεφαλιού, στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος. Το κρανίο, σύμφωνα με την εκτίμηση, φέρεται να ανήκει σε άνδρα Ασιατικής καταγωγής, ο οποίος ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cu5xmkixk3hd)

Σε σοκ οι εργαζόμενοι που εντόπισαν το κεφάλι

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στη γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων», δήλωσε την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ