Ελλαδα

Χανιά: Μετά το κεφάλι οι εργαζόμενοι στη διαχείριση απορριμμάτων εντόπισαν και δύο πόδια

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα ανθρώπινα μέλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κεφάλι εντοπίστηκε στο εργοστάσιο διαλογής των απορριμμάτων στα Χανιά
© zarpanews.gr

Χανιά: Ο εντοπισμός κεφαλιού και ποδιών σε εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων - Σε σοκ οι εργαζόμενοι - 10 ημέρες νεκρός ο άνδρας

Από το Ρέθυμνο εκτιμάται ότι ήρθε το απορριμματοφόρο που μετέφερε το κομμένο κεφάλι στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα μέλη του σώματος του 40χρονου -περίπου- άνδρα. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του zarpanews.gr, το απορριμματοφόρο ήρθε από το Ρέθυμνο στα Χανιά και από εκεί κατέληξε στα χέρια των εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ που βρήκαν τη σακούλα με το ανθρώπινο κρανίο. Το βράδυ της Τρίτης, η υποδιεύθυνση ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα πόδια του θύματος. Μετά τον εντοπισμό του ανθρώπινου κεφαλιού, στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος. Το κρανίο, σύμφωνα με την εκτίμηση, φέρεται να ανήκει σε άνδρα Ασιατικής καταγωγής, ο οποίος ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

Σε σοκ οι εργαζόμενοι που εντόπισαν το κεφάλι

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στη γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων», δήλωσε την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ