Ελλαδα

Πανσέληνος Αυγούστου με «Tango Acropolis» στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ελεύθερη η είσοδος για το κοινό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανσέληνος στο Μουσείο της Ακρόπολης
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πανσέληνος Αυγούστου 2023 στο Μουσείο της Ακρόπολης με την εκδήλωση  «Tango Acropolis»

Την Πανσέληνο του Αυγούστου 2023 θα γιορτάσει την Τρίτη 1η Αυγούστου το Μουσείο Ακρόπολης με τη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Tango Acropolis» στο προαύλιο του Μουσείου.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης (1.8) με χορογραφίες από κορυφαίους και διεθνούς φήμης χορευτές του tango. Θα ακολουθήσει παρουσίαση της τριμελούς ορχήστρας «Con Estilo Tango» με αφιερώματα στους μεγάλους μουσικούς της Χρυσής Εποχής, όπως οι Astor Piazzola, Osvaldo Pugliese, Juan d’ Arienzo και άλλοι. Τα ακούσματα της ορχήστρας θα συνοδέψουν με χορό επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές του tango που θα μετατρέψουν τον προαύλιο χώρο του Μουσείου σε μια μεγάλη πίστα. Συμμετέχουν: Νίκος Παπαδημητρίου (πιάνο), Λευτέρης Γρίβας (μπαντονεόν), Λία Σελαλμαζίδη (βιολί).

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Πανσέληνος Αυγούστου στην Ακρόπολη: Ανοιχτό το Μουσείο έως τα μεσάνυχτα - Ελεύθερη Είσοδος

Την ημέρα αυτή, το Μουσείο της Ακρόπολης θα παραμείνει ανοιχτό έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους εκθεσιακούς χώρους και να απολαύσουν τη θέα του Ιερού Βράχου υπό το σεληνόφως του νυχτερινού αττικού ουρανού. Το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου θα λειτουργεί τις ίδιες ώρες.

Η εκδήλωση «Tango Acropolis» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ