Ελλαδα

Στη φυλακή 27χρονος ράπερ για τον βιασμό 16χρονης

Καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δικαστήρια Θεσσαλονίκης
© Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Οκταετής κάθειρξη σε 27χρονο ράπερ για βιασμό 16χρονης

Σε κάθειρξη 8 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης 27χρονος ράπερ, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά μία 16χρονη, με την οποία είχε αναπτύξει επικοινωνία μέσω δημοφιλούς διαδικτυακής εφαρμογής.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό ανηλίκου, ενώ τον αθώωσε για την πράξη της παράνομης κατακράτησης. Αποφάσισε δε, να του χορηγήσει το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Μετά την ετυμηγορία των δικαστών, ο 27χρονος επέστρεψε στις φυλακές.

Κατά την κεκλεισμένων των θυρών δίκη, ο κατηγορούμενος φέρεται να αποδέχτηκε ότι προχώρησε σε ερωτικές πράξεις με την καταγγέλλουσα, αλλά υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. Ισχυρίστηκε, δε, ότι η παθούσα έμοιαζε με ενήλικη και ότι δεν άσκησε βία.

Η ανήλικη είχε εξεταστεί από παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. και είχε επιβεβαιώσει την καταγγελία της.

Το χρονικό

Τον Μάιο του 2022, η 16χρονη ανέπτυξε επικοινωνία με τον κατηγορούμενο, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Instagram, ενώ ακολούθησε συνάντηση τους, παρουσία της αδελφής της, στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, την εξανάγκασε να επιβιβαστεί στο όχημα, απειλώντας την για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα της αδελφής της και την οδήγησε σε ένα αγροτεμάχιο της οδού Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά.

Μόλις έφθασαν εκεί, η παθούσα άνοιξε την εφαρμογή ηχογράφησης στο κινητό της τηλέφωνο. Στον συγκεκριμένο χώρο ο ράπερ πραγματοποίησε σεξουαλική επίθεση στη 16χρονη που περιγράφεται με λεπτομέρειες στο κατηγορητήριο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, GrTimes

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ