- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αλλάζουν τα δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ από Δευτέρα 10 Ιουλίου
Σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα - Αναλυτικοί πίνακες
Μετρό - Τραμ: Αλλαγές στα δρομολόγια από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου - Σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα - Η ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ - Αναλυτικοί πίνακες.
Αλλάζουν τα δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ από τις 10 Ιουλίου, καθώς τίθεται σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα στις μαζικές μεταφορές.
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τη ΣΤΑΣΥ, το νέο πρόγραμμα για τα δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ θα τεθεί σε εφαρμογή από την προσεχή Δευτέρα και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ ΑΕ), αναμένεται να αλλάξουν τα δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ από τις 10 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, προβλέπεται αλλαγή στο πρόγραμμα των γραμμών 1,2 και 3 του Μετρό καθώς και στο Τραμ.
Το θερινό πρόγραμμα θα αρχίσει να λειτουργεί από την Δευτέρα 10 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.