- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Mύκονος: «Καμπάνα» 13 εκατ. ευρώ στο beach bar με τον φράχτη στον Πάνορμο
Επιβλήθηκε πρόστιμο-μαμούθ από το υπουργείο Περιβάλλοντος
Μύκονος: Άνευ προηγουμένου πρόστιμο στο beach bar που είχε κλείσει με φράχτη την παραλία στον Πάνορμο
Κοινοποιήθηκε, σήμερα (7/7) στην επιχείρηση και βεβαιώθηκε στην αρμόδια ΔΟΥ το πρόστιμο, ύψους 13.121.781 ευρώ, που είχε επιβληθεί σε beach bar στον Πάνορμο Μυκόνου.
To πρόστιμο είχε επιβληθεί, ύστερα από αυτοψία που διενεργήθηκε από μικτό κλιμάκιο ελέγχου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στις 4/4/2023.
Η επιχείρηση προχώρησε με ιδία μέσα σε κατεδαφίσεις, καταθέτοντας σχετική υπεύθυνη δήλωση στην Υπηρεσία Δόμησης Σύρου Ερμούπολης.
Ορίστηκε ελεγκτής δόμησης, ο οποίος στις 9/6/2023 που έκανε έλεγχο, διαπίστωσε ότι είχε γίνει κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών σε δύο ΚΑΕΚ (Κωδικούς Αριθμούς Εθνικού Κτηματολογίου).
Το πόρισμα αυτό έχει διαβιβαστεί στον δήμο με την υπόμνηση, η οποία ευθυγραμμίζεται με σχετική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, ότι σε κάθε περίπτωση η άδεια λειτουργίας επιχειρήσεων εντός των παραπάνω ΚΑΕΚ δεν μπορεί να εξαρτάται από άλλα ΚΑΕΚ, στα οποία υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές, ούτε μπορεί να επεκταθεί η λειτουργία της επιχείρησης σε αυτά.
Σε περίπτωση που η επιχείρηση ανοίξει παράνομα, θα γίνει άμεσα έλεγχος για το αν πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη λειτουργία και αν χρησιμοποιηθεί τμήμα έκτασης που έχει αυθαίρετες κατασκευές.
«Ο νόμος θα εφαρμοστεί δίχως, απολύτως, καμία έκπτωση», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλη κινητοποίηση με επίγειες δυνάμεις και πέντε αεροσκάφη για την κατάσβεση
Προτεραιότητα η ενίσχυση της έρευνας, η διεθνοποίηση και η επίλυση του στεγαστικού
Θέτουν νέα ερωτήματα για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Κατηγορείται για απάτες και πλαστογραφίες
Κλειστό το μονοπάτι για τη Μονή Στομίου
Η οργάνωση έχει περιθάλψει φέτος 73 αλεπούδες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά από παραγωγούς στην Κρήτη
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.