Ελλαδα

Αποσύρει τις πλωτές εξέδρες το beach bar στη Ρόδο

Οι ιδιοκτήτες δεσμεύτηκαν επίσης ότι θα πληρώσουν τα πρόστιμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σερβιτόρος σχεδόν κολυμπά για να παραδώσει παραγγελία στη Ρόδο
© Facebook

Ρόδος: Οι ιδιοκτήτες του beach bar, όπου σημειώθηκε το περιστατικό με τον σερβιτόρο που πήγαινε κολυμπώντας τις παραλίες, αναφέρθηκαν στην πρόθεσή τους να αποσύρουν τις πλωτές εξέδρες

Τελεσίγραφο μέχρι τις 21 Ιουλίου, οπότε και λήγει η διορία της Κτηματικής Υπηρεσίας, έχει για να απομακρύνει τις κατασκευές που βρίσκονται μέσα στην θάλασσα το beach bar στη Ρόδο, όπου έλαβε χώρα με τον σερβιτόρο που πήγαινε σχεδόν κολυμπώντας την παραγγελία σε πελάτες.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσαν στην ΕΡΤ οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, αναφέροντας ότι μέχρι εκείνη την ημερομηνία θα έχουν απομακρυνθεί οι «πλωτές ξαπλώστρες».

Σύμφωνα με τους ίδιους, το κατάστημα θα καταβάλει και τα πρόστιμα των 10.400 ευρώ που έχει επιβάλει το Λιμενικό σε ελέγχους του, τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι, οι πλωτές πλατφόρμες δεν είναι μόνιμες κατασκευές και δεν στοιχειοθετούν παράβαση της άδειας λειτουργίας, η οποία είναι σε ισχύ και στην διάθεση των αρχών.

Σημειώνεται ότι σήμερα, Τετάρτη (5/7), έγινε έλεγχος από την Πυροσβεστική στη συγκεκριμένη, αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να παρατηρηθεί καμία παράβαση.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctu92nicavz5)

Υπέρ της επιχείρησης οι εργαζόμενοι

Την ίδια ώρα, εργαζόμενοι που μίλησαν στην ΕΡΤ χαρακτηρίζουν ιδανικές τις συνθήκες εργασίας στο κατάστημα εστίασης και ότι έχει γίνει πολλή φασαρία για το τίποτα. Οι εργαζόμενοι επέμειναν ότι δεν δουλεύουν επί 8 ώρες βρεγμένοι και ανέφεραν ότι έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία και με ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

Εξάλλου, σε ανακοίνωσή τους, έξι εργαζόμενοι της επιχείρησης απορρίπτουν τις κατηγορίες για άσχημες συνθήκες εργασίας, ενώ αναφέρουν πως ούτε εκβιάζονται αλλά ούτε και εξαναγκάζονται για να κάνουν πράγματα που δεν επιθυμούν. 

Από την πλευρά του, ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου ελέγχου, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ