Στη φυλακή με 15ετή κάθειρξη 54χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του
Δεν του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό
Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη σε 54χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του - Δεν του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό
Στη φυλακή επέστρεψε μετά την καταδίκη του σε 15ετή κάθειρξη 54χρονος, ο οποίος καταγγέλθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά επί ενάμιση χρόνο την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, στην οποία έδειχνε βίντεο πορνογραφικού περιεχόμενου, ενώ την απειλούσε πως εάν αποκάλυπτε το παραμικρό θα χώριζε τη μητέρα της, η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού, για κατάχρηση ανηλίκου και παρουσίαση πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα, ενώ τον αθώωσε για τις πράξεις του βιασμού (για τυπικούς κι όχι ουσιαστικούς λόγους) και της ενδοοικογενειακής απειλής.
Η 15χρονη, σήμερα, παθούσα είχε καταγγείλει ότι ο κατηγορούμενος πατριός την προσέγγιζε, όταν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κοιμούνταν και τη βίαζε. Εκμυστηρεύτηκε τελικά σε εκπαιδευτικούς της όσα βίωνε, οπότε απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., όπου εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγων.
Στην απολογία του, ο 54χρονος ομολόγησε ότι προέβη τέσσερις φορές στην σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης.
«Στη φυλακή κατάλαβα πως έκανα κάτι κακό», ανέφερε, ζητώντας συγγνώμη για τις πράξεις του, ενώ αρνήθηκε τα περί απειλών ότι θα χώριζε την μητέρα της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 θα γίνει η συνάντηση με τα μπλόκα που θέλουν να κατέβουν σε διάλογο
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.