Ελλαδα

Καταγγελία 14χρονης για βιασμό της από 17χρονο υπό την απειλή μαχαιριού σε άλσος στη Νάξο

Όσα υποστήριξε η ανήλικη στις αρχές

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα με υψωμένα χέρια πίσω από κουρτίνα - Εικόνα που παραπέμπει σε βιασμό
Βιασμός-Κακοποίηση © Unsplash

Νάξος: Καταγγελία 14χρονης για τον βιασμό της από 17χρονο σε άλσος δίπλα από σχολείο

Στον ιατροδικαστή Σύρου εξετάζεται αυτή την ώρα η ανήλικη κοπέλα που κατήγγειλε έναν 17χρονο πως τη βίασε σε πάρκο έξω από το Γενικό Λύκειο ΝάξουΗ 14χρονη βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση με τους γονείς της να στέκονται στο πλευρό της, ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ.

Η υπόθεση ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάξου καθώς η υπόθεση έχει πολλές πτυχές. Η οικογένεια της ανήλικης είναι χωρισμένη. Η ίδια φαίνεται πως αντάλλασε μηνύματα με τον 17χρονο και μάλιστα είχε κλειστεί ραντεβού μαζί του στο πάρκο. Εκεί όμως, όπως υποστηρίζει το κορίτσι, ο 17χρονος την απείλησε με μαχαίρι και τη βίασε.

Ο κατηγορούμενος που συνελήφθη, αρνείται ότι υπήρχε βιασμός. Πρόκειται για ένα αγόρι που μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια του, γνωστή στις τοπικές αρχές, μαζεύουν παλιοσίδερα και σκραπ. Ο αδελφός του μάλιστα, ηλικίας 12 ετών, πριν από λίγα 24ωρα, είχε συλληφθεί επειδή είχε πάρει το αμάξι της οικογένειας και έκανε βόλτες. Ο 17χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Νάξου αργότερα σήμερα με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για τον βιασμό ανήλικης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ