Ελλαδα

Συγκλονίζει η στιγμή της συνάντησης δύο αδελφών μετά το ναυάγιο στην Πύλο (βίντεο)

Πίστευε ότι ο μικρότερος αδελφός του ήταν ανάμεσα στους νεκρούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η συνάντηση των δύο αδελφών μετά το ναυάγιο στην Πύλο
© Mega

Ναυάγιο στην Πύλο: Η συνάντηση δύο αδελφών σχεδόν δύο 24ωρα μετά την τραγωδία με τους 78 νεκρούς μετανάστες

Η στιγμή της συνάντησης δύο αδελφών δύο σχεδόν ημέρες μετά το ναυάγιο στην Πύλο καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες και είναι συγκλονιστική. Την ώρα που συγγενείς των διασωθέντων μεταναστών, αλλά και των αγνοουμένων φτάνουν στην Καλαμάτα, οι 104 άνθρωποι που σώθηκαν μεταφέρονται σταδιακά στη Μαλακάσα. 

Ανάμεσα στους συγγενείς που αναζητούσαν τους δικούς τους ανθρώπους και ο Φάρντι που στάθηκε πίσω από τα κάγκελα της αποθήκης στο λιμάνι της Καλαμάτας προκειμένου να αγκαλιάσει τον αδελφό του Μοχάμεντ που διασώθηκε από το πολύνεκρο ναυάγιο. Με δάκρυα στα μάτια τα δύο αδέρφια κρατούσαν ο ένας το πρόσωπο του άλλου και αγκαλιάζονταν. Ο Φαρντι, Συρος πρόσφυγας, ήρθε από την Ολλανδία για να ψάξει τον αδελφό του, παίρνοντας τεράστια ανακούφιση όταν τον αντίκρισε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctdut3zijtop)

Ναυάγιο στην Πύλο: Αναχωρούν για τη Μαλακάσα οι διασωθέντες μετανάστες

Αναχώρησαν από το Λιμάνι της Καλαμάτας οι διασωθέντες μετανάστες του ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου. Συνολικά 68 άτομα μεταφέρονται αυτή την ώρα προς τη δομή της Μαλακάσας, ανάμεσα τους και κάποιοι ανήλικοι που θα μεταφερθούν αρχικά στη Μαλακάσα για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ταυτοποίησης και στη συνέχεια θα μεταβούν σε δομές ανηλίκων. Λίγο μετά τις 08:30 οι μετανάστες, όλοι ηλικίας από 16-40 ετών άρχισαν να επιβιβάζονται στα λεωφορεία. Νωρίτερα είχαν βγει έξω από τον χώρο που είχε διαμορφωθεί και διέμεναν κρατώντας σε σακουλές όσα προσωπικά τους αντικείμενα κατάφεραν να περισώσουν μετά το ναυάγιο και περίμεναν να δώσουν τα στοιχεία τους.

Την ίδια ώρα συγγενείς συνέχιζαν να έρχονται στο λιμάνι της Καλαμάτας για να αναζητήσουν τους δικούς τους. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctdtvu37jg9d)

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για το ναυάγιο στην Πύλο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ