Ελλαδα

Με «άρωμα» Greek Mafia η εμπρηστική επίθεση στο βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο

Η σύνδεση με τη διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαφιόζικη εμπρηστική επίθεση σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο
© Twitter/Kapa_Taf

Ασπρόπυργος: Σε πρόσωπο της «νύχτας» ανήκει το βενζινάδικο που δέχτηκε επίθεση τα ξημερώματα

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ των μελών της ελληνικής μαφίας και ειδικά μεταξύ των ομάδων που ασχολούνται με τη διακίνηση καυσίμων.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά το συμβόλαιο θανάτου με δύο νεκρούς στον Κορυδαλλό, τα ξημερώματα του Σαββάτου σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση σε πρατήριο καυσίμων στον Ασπρόπυργο. Τέσσερις κουκουλοφόροι με την απειλή όπλων, έκλεισαν στο γραφείο του πρατηρίου έναν υπάλληλο και τον οδηγό φορτηγού που μετέφερε καύσιμα.

Στην συνέχεια, πυρπόλησαν τα φορτηγά που υπήρχαν στο πάρκινγκ του πρατηρίου και εξαφανίστηκαν. Τα βυτία τυλίχθηκαν στις φλόγες, δημιουργώντας τεράστιο οικονομικό πλήγμα στον ιδιοκτήτη.

Σε ποιον ανήκει το πρατήριο

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του τμήματος Εκβιασμών της Ασφάλειας Αττικής, το συγκεκριμένο πρατήριο ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Γιάννη Σκαφτούρου, ενός εκ των μεγάλων ονομάτων της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2022 στο εξοχικό του στη Βοιωτία.

Υπενθυμίζεται πως και οι δύο δολοφονηθέντες του Κορυδαλλού είχαν στενές σχέσεις με τον Γιάννη Σκαφτούρο. Ειδικά ο ένας, ο Διονύσης Μουζακίτης, ήταν ένας εκ των κοντινών του ανθρώπων, όπως εξάλλου και ο έτερος νεκρός, ο Βασίλης Ρουμπέτης, ο οποίος ήταν και το δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου του άλλοτε αρχηγού της ελληνικής μαφίας, ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε και η υπόθεσή του παραμένει ανοικτή.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος, ο επιχειρηματίας καυσίμων Γιώργος Μήτσος και αρκετά ακόμα ονόματα θανάτου δολοφονήθηκαν με συμβόλαια θανάτου, παρά τα μέτρα ασφαλείας που λάμβαναν με θωρακισμένα οχήματα και ένοπλες συνοδείες.

Η πυρπόληση του πρατηρίου στον Ασπρόπυργο, λένε οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιασμών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχει άμεση σχέση με το διπλό φονικό του Κορυδαλλού.

Ο ηθικός αυτουργός, εαν είναι ο ίδιος που έδωσε το «πράσινο φως» για τη διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό, δείχνει πως θέλει να κάνει ξεκάθαρο το μήνυμά του προς τα εναπομείναντα μέλη της οικογένειας Σκαφτούρου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY