Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Συγγρού και την Κατεχάκη - Δυσκολίες στην Αττική Οδό

Οι δρόμοι με προβλήματα στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση σε κεντρικό δρόμο στο κέντρο της Αθήνας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κίνηση τώρα στην Αθήνα: Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα και δυσκολίες το πρωί της Παρασκευής (9.6)

Μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στην Κατεχάκη από την Ηλιούπολη μέχρι και το ύψος της Καισαριανής και στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, από τη Λεωφόρο Αλίμου μέχρι τον Φλοίσβο και από το ΣΕΦ μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας και στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το ύψος της Αγίας Σκέπης μέχρι το Έδεμ.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ.Συγγρού από Καλλιρρόης μέχρι Διάκου και στην άνοδο της Πειραιώς από Πέτρου Ράλλη μέχρι Ομόνοια.

Προβλήματα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί και την Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Δυσκολίες στην Αχιλλέως προς την πλατεία Καραϊσκάκη και στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίαςστο ύψος του Αμαρουσίου και από τον Φάρο μέχρι την Πανόρμου και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Κηφισού από την Ιερά οδό έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο χαμηλές ταχύτητες από τις Τρεις Γέφυρες έως την Ιερά οδό.

Δυσκολίες στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Προβλήματα στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της περιφερειακής Υμηττού μέχρι την έξοδο του κόμβου Πεντέλης.

Χαμηλές ταχύτητες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι προς Λίμνη Κουμουνδούρου και στην Λ.Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Συγγρού και την Κατεχάκη - Δυσκολίες στην Αττική Οδό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ