Ελλαδα

Αστυνομικοί απεγκλώβισαν βρέφος που κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο

Εγκλωβίστηκε στο παιδικό κάθισμα - Σε κατάσταση πανικού η μητέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ απεγκλώβισαν βρέφος από αυτοκίνητο που φαίνεται να κλειδώθηκε αυτόματα - Καλά στην υγεία του το μικρό αγοράκι.
Τον έγκαιρο απεγκλωβισμό βρέφους από αυτοκίνητο που κλειδώθηκε κατάφεραν στελέχη της Ομάδας ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη © Eurokinissi/Ραφαήλ Γεωργιάδης

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ απεγκλώβισαν βρέφος από αυτοκίνητο που φαίνεται να κλειδώθηκε αυτόματα - Καλά στην υγεία του το μικρό αγόρι

Τον έγκαιρο απεγκλωβισμό βρέφους από αυτοκίνητο που φαίνεται να κλειδώθηκε αυτόματα, κατάφεραν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός συνέβη στην περιοχή της Πυλαίας, σε υπαίθριο χώρο. Όταν η μητέρα του βρέφους συνειδητοποίησε πως το αυτοκίνητό της κλειδώθηκε, με τα κλειδιά μέσα σε αυτό, εγκλωβίζοντας το παιδί της δεμένο στο παιδικό κάθισμα, περιήλθε σε κατάσταση πανικού, με την ίδια αλλά και τους περίοικους να φωνάζουν για βοήθεια.

Διερχόμενοι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν, με ειδικό κόφτη τζαμιών, να σπάσουν προσεκτικά το παράθυρο του ΙΧ αυτοκινήτου, πίσω από τη θέση του οδηγού και να απεγκλωβίσουν το μικρό αγόρι, αφήνοντάς το, σοκαρισμένο αλλά καλά στη υγεία του, στην αγκαλιά της μητέρας του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ