- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρή 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη – Συγγενείς καταγγέλλουν πως περίμενε ασθενοφόρο για ώρες
Λένε πως καλούσαν από τις 08:30 το πρωί και το ΕΚΑΒ έφτασε στις 13:30
Νέα Μάκρη: Σοκ από τον θάνατο 19χρονης εγκύου - Συγγενείς της καταγγέλλουν πως περίμενε ασθενοφόρο για ώρες
Σοκάρει η είδηση του θανάτου μιας 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη, με τους συγγενείς της να καταγγέλλουν μεγάλη καθυστέρηση από το ασθενοφόρο.
Η κοπέλα, η οποία βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τόσο της ίδιας όσο και του μωρού στην κοιλιά της.
Χθες το πρωί (6/6), παραπονέθηκε στον σύζυγό της και στους συγγενείς της για έντονους πόνους στην κοιλιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.
Το ζευγάρι δεν είχε αυτοκίνητο και, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς, καλούσαν από τις 08:30 το πρωί το ΕΚΑΒ για να φτάσει ασθενοφόρο και να την παραλάβει. Τελικά, το ασθενοφόρο έφτασε στις 13:00.
Οι συγγενείς αναφέρουν ότι όταν μπήκε η 19χρονη στο ασθενοφόρο ήταν ακόμη ζωντανή και πιστεύουν ότι ήταν ζωντανή και όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης. Επίσης, διερωτώνται γιατί, εφόσον η κατάστασή της ήταν σοβαρή, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και όχι σε κάποιο νοσοκομείο της Αθήνας.
Από το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης υποστηρίζουν ότι η κοπέλα όταν έφτασε ήταν ήδη νεκρή. Το ασθενοφόρο όντως την παρέλαβε στις 13:38 με τους διασώστες να τη διασωληνώνουν στον δρόμο προς το Κέντρο Υγείας χωρίς όμως να καταφέρουν να κρατήσουν την έγκυο στη ζωή.
Η 19χρονη όταν έφτασε είχε μυδρίαση, δηλαδή έντονη διαστολή της κόρης του ματιού, κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.
Πλέον αναμένονται να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Το φαινόμενο αποδίδεται στην παρουσία βαρομετρικού χαμηλού στο Μαρόκο και την Αλγερία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.