Ελλαδα

Έφοδος αστυνομικών σε κατάστημα με ρουλέτα και φρουτάκια στην Καλλιθέα

18 πελάτες συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Καλλιθέα: Έφοδος αστυνομικών σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια  - Σύλληψη επ' αυτοφώρω για 18 πελάτες

Φρουτάκια, ρουλέτα και άλλα τυχερά παιχνίδια διέθετε για την πελατεία του, κατάστημα στο οποίο έκαναν έφοδο αστυνομικοί στην Καλλιθέα.

Συνολικά 18 πελάτες συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω να παίζουν παράνομα παιχνίδια, ενώ κατασχέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο αποτελούν τις εισπράξεις του καταστήματος, την ημέρα της αστυνομικής επιχείρησης.

Συνολικά, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Μάλιστα οι υπεύθυνοι του καταστήματος πίστευαν ότι είχαν βρει ένα ασφαλές σημείο να κρύβουν τα κέρδη τους, στο πορτ παγκάκι ενός οχήματος, το οποίο φύλαγε ένας άνδρας, ο οποίος λειτουργούσε επίσης και ως τσιλιαδόρος. Για να ενημερώσει δηλαδή σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου.
  • Οι αστυνομικοί όμως είχαν σωστές πληροφορίες και κατά την έφοδο, εντόπισαν και κατάσχεσαν 92.300 ευρώ, ένα όχημα, 57 ηλεκτρονικούς υπολογιστές,57 σκληρούς δίσκους, δύο καταγραφικά, δέκα κάμερες, 10παιχνιδομηχανές, τρία τραπέζια χαρτοπαιξίας, ηλεκτρονική ρουλέτα και πλήθος λαχνών.
  • Τα χρήματα κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ οι 18 πελάτες αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Οι δύο εργαζόμενοι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών, ενώ αναζητείται ο υπεύθυνος του καταστήματος τυχερών παιγνίων.