Ελλαδα

Δύο τα σενάρια για τον θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα - Τι λέει ο αδελφός της για το ενδεχόμενο επίθεσης από κριάρι

Η δήλωση του συζύγου της εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καβάλα - Ποιμνιοστάσιο της 68χρονης
© kavalapost.gr

Καβάλα - Θάνατος 68χρονης στο Ποδοχώρι: Τα δύο σενάρια και το ενδεχόμενο επίθεσης από κριάρι - Οι δηλώσεις του αδελφού και του συζύγου του θύματος

Δύο είναι τα βασικά σενάρια για τον θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή κοντά στο ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι και μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια θανάτου της, καθώς εκτός από το ενδεχόμενο δολοφονίας, φαίνεται ότι ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο να υπέκυψε μετά από επίθεση που δέχθηκε από κριάρι.

Σύμφωνα με το Mega, τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα των αρχών δείχνουν ότι απομακρύνεται το σενάριο της δολοφονίας και την αστυνομία να στρέφει την προσοχή της, μετά τη νέα ιατροδικαστική έκθεση, στο ενδεχόμενο να δέχτηκε άγρια επίθεση από κριάρι. Ο ιατροδικαστής που μετέβη στο ποιμνιοστάσιο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 68χρονη για συμπληρωματική αυτοψία, έβαλε στο στόχαστρο των ερευνών ένα επιθετικό κριάρι, περίπου 70 κιλών, που υπήρχε στο μαντρί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Ηη γυναίκα ήταν μικροκαμωμένη. Είχε ύψος 1.50 και ζύγιζε 52 κιλά. Είχε πρόβλημα οστεοπόρωσης και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δε θα χρειάζονταν πολλά χτυπήματα, ούτε δυνατά για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια της. Με δεδομένο το ύψος της γυναίκας καθώς και του κριαριού αλλά και των σημείων των χτυπημάτων που έφερε στο κορμί της (επιφανειακή ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών) εξετάζεται το ενδεχόμενο αν τα χτυπήματα τα κατάφερε το ζώο και γι’ αυτόν τον λόγο την Τρίτη θα ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια της, ώστε να διακριβωθεί εάν συνδέονται οι κακώσεις, καθώς και αν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA ζώου.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή κάτω από ένα δέντρο, περίπου 25 μέτρα από το ποιμνιοστάσιό της, έχοντας χάσει περίπου 2 λίτρα αίματος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ct58kbcaoz9l)

Καβάλα: Ποιο πρόσωπο βάζει στο κάδρο ο αδελφός της 68χρονης

Ο αδερφός της 68χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στην Καβάλα υποστηρίζει ότι αν και στην αρχή το μυαλό του πήγαινε κάπου για τη δολοφονία της αδελφής του, «τώρα που οι Αρχές ερευνούν αν ήταν ατύχημα, δεν μπορώ να πω με ποιον τρόπο συνέβη το τραγικό περιστατικό. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε μία κατάσταση, θα περιμένουμε να αποφανθούν οι Αρχές». Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, η αδερφή του «είχε μεγάλη εμπειρία με τα ζώα και γνώριζε να προφυλαχθεί αν δεχόταν επίθεση από κριάρι».

Ο αδερφός της 68χρονης ήταν αυτός που κατήγγειλε τον σύζυγό της για βίαιη συμπεριφορά: «Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, "έλα παρ’ την, θα την σκοτώσω". Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ct5bnnlecxtt)

Καβάλα - Σύζυγος 68χρονης: «Όποιος το έκανε και είναι άνδρας, να έρθει να μου πει «την έκανα εγώ τη ζημιά»

O σύζυγος της 68χρονης μιλώντας στο Star περιέγραψε τη στιγμή που βρήκε νεκρή τη γυναίκα του μαζί με τον ανιψιό του. «Αφού πήγε 8 η ώρα και δεν φάνηκε, πήρα τηλέφωνο δύο φορές. Ήταν κλειστό το τηλέφωνο. Λέω κάτι έγινε, δεν μπορεί. Έρχομαι εδώ, βλέπω τα ζώα έξω, τα βάζω μέσα, φωνάζω, τσιρίζω τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τον ανιψιό μου, μου 'κοψε μέχρι εκεί. Ο ανιψιός μου καμία 10 – 15 μέτρα μπροστά. Μου λέει “θείε, εδώ είναι η θεία”», ανάφερε και συνέχισε: «Μέρα-νύχτα κλαίω. Ούτε παιδιά έχω, ούτε τίποτα έχω. Δεν μπορώ να περπατήσω, άμα πέσω δεν μπορώ να σηκωθώ μονάχος. Δεν έχω άνθρωπο να με βοηθήσει. Όποιος το έκανε και είναι άνδρας, να έρθει να μου πει “την έκανα εγώ τη ζημιά”».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ