Ελλαδα

Γυναίκα στην Κω πέθανε σε καρότσα αγροτικού που τη μετέφερε μετά από λιποθυμία στο νοσοκομείο

Το ασθενοφόρο του νησιού ήταν σε άλλο περιστατικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο της Κω
© vimatisko.gr

Κως: Θάνατος γυναίκας σε καρότσα αγροτικού οχήματος - Η λιποθυμία, το χτύπημα στο κεφάλι και η έλλειψη ασθενοφόρου

Σε καρότσα αγροτικού το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή μία 63χρονη γυναίκα στην Κω. 

Σύμφωνα με το kosnews24.gr, η γυναίκα βρισκόταν σε πάρτι, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε κάτω με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι. Αμέσως οι φίλοι της κάλεσαν το ασθενοφόρο, το οποίο ωστόσο καθυστέρησε 50 λεπτά. Η 63χρονη έχρηζε άμεσης περίθαλψης και προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, επιστρατεύτηκε φορτηγό, το οποίο τη μετέφερε στην καρότσα του, στο αγροτικό ιατρείο.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, στον δρόμο προς το νοσοκομείο εμφανίστηκαν και άλλα εμπόδια: ο δρόμος ήταν κλειστός λόγω έργων και έτσι και το αγροτικό καθυστέρησε να φτάσει στο νοσοκομείο. Όταν η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν, αλλά ήταν πλέον αργά. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην Κω υπάρχουν τέσσερα ασθενοφόρα, αλλά όχι γιατροί για να τα οδηγήσουν. Υπάρχουν διασώστες που έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους να μετατεθούν στο νησί αλλά δεν έχει εξεταστεί το αίτημά τους ακόμα.

Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα με ανάρτησή του ορθοδοντικός του νησιού που προσπάθησε να παράσχει πρώτες βοήθειες στη 63χρονη.

Η ανάρτησή του

Σημερα εφυγε μια ψυχη μεσα απ τα χερια μου,πανω σε μια καροτσα φορτηγου. Σε μια καροτσα φορτηγου,με ενα περιπολικο...

Posted by Giannis Mavrostomos on Sunday, June 4, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ