Κοσμος

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα

Ποια σενάρια εξετάζουν οι Αρχές μετά και την ιατροδικαστική εξέταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καβάλα: Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές για τον βίαιο θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι - Τι δηλώνει ο ιατροδικαστής.
Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση του θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι Καβάλας ©

Καβάλα: Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές για τον βίαιο θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι - Τι δηλώνει ο ιατροδικαστής.

Νέα στοιχεία και δεύτερα σενάρια προκύπτουν από τη συμπληρωματική αυτοψία του ιατροδικαστή στον τόπο, όπου βρέθηκε νεκρή η 68χρονη κτηνοτρόφος στο Ποδοχώρι Καβάλας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της.

Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί.

«Η υπόθεση ερευνάται ακόμα και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στα νύχια της και στα ρούχα της για τυχόν ευρήματα. Δεν αποκλείεται να δέχθηκε χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται», δηλώνει ο κ. Κιφνίδης.

Η άτυχη γυναίκα έφερε κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα και σπλήνας. Ο θάνατος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ct3qxsr66llt)

Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητή στην κοινωνία του μικρού χωριού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ