Ελλαδα

Ξύλινη γέφυρα κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα στην Άρτα - Σε σημείο που παίζουν παιδιά

Εκατοντάδες σχόλια στα social media - Πώς απαντά ο Δήμος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άρτα: Κατέρρευσε ξύλινη πεζογέφυρα στο παραποτάμιο πάρκο της πόλης - Τόπος παιχνιδιού το σημείο όπου διαδραματίστηκε το συμβάν.
Ξύλινη πεζογέφυρα που ενώνει τις δύο πλευρές στο παραποτάμιο πάρκο της Άρτας κατέρρευσε © Facebook / screen shot

Άρτα: Κατέρρευσε ξύλινη πεζογέφυρα στο παραποτάμιο πάρκο της πόλης - Τόπος παιχνιδιού το σημείο όπου διαδραματίστηκε το συμβάν.

Αντιδράσεις και σκωπτικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα έχει προκαλέσει η κατάρρευση της ξύλινης πεζογέφυρας που ενώνει τις δύο πλευρές στο παραποτάμιο πάρκο της Άρτας.

Η γέφυρα είχε σταματήσει να χρησιμοποιείται αλλά δεν υπήρχε καμία ενημερωτική πινακίδα ή αποκλεισμός της, σύμφωνα με όσα μαρτυρούν κάτοικοι που επισκέπτονται την περιοχή.

Μάλιστα στο ίδιο σημείο που έπεσε, πολύ συχνά παίζουν παιδιά ταΐζοντας τις πάπιες.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, μετά την κατάρρευση της γέφυρας, τη στιγμή που στο πάρκο βρισκόταν δεκάδες μικροί και μεγάλοι, ο χώρος αποκλείστηκε και τοποθετήθηκαν οι γνωστές απαγορευτικές κορδέλες.

Ο Δήμος Αρταίων, με ανάρτηση στη σελίδα του αναφέρει ότι το γεφύρι έπεσε λόγω φθοράς.

Καλό απόγευμα ολούθε και παντού μωρέ!!!! Παραλίμνιο Πάρκο Άρτας πριν μισή ώρα,η αδιαφορία ΔΕΝ έχει όρια,η γέφυρα που φτιάχτηκε για να μπορούν οι περιπατητές να επισκεφτούν το νησάκι,μετά από την πλήρη εγκατάλειψη συντήρησης από τον Δήμος Αρταίων ,έπεσε και αυτή διαμαρτυρόμενη με τον τρόπο της! Δήμαρχε Χρήστος ΤσιρογιάννηςΒ και Α,πιστεύω πως κάποιος θέλει να σε λοιδορήσει,διακρίνω πολιτικό δόλο... Εάν βρίσκονταν παιδάκια από κάτω,όπως συμβαίνει πολλές φορές,τι θα λέγαμε τώρα; Τι ζούμε ρε γαμώτο,πού ζούμε; (Από βίντεο που τράβηξε ζωντανά ο φίλος Nikos Lenis )

Posted by Πέτρος Γ. Στασινός on Sunday, June 4, 2023

«Το γεφυράκι ήταν προληπτικά κλειστό για τους πολίτες από τις υπηρεσίες του Δήμου, όπως αποδεικνύεται και από αστυνομικά έγγραφα.

Οι υπηρεσίες μας, είχαν εκκινήσει τις διαδικασίες αποκατάστασης πριν την συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία προφανώς θα επαναξιολογηθεί» ανέφερε ο δήμος.

Είναι άγνωστο αν η συγκεκριμένη γέφυρα είχε συντηρηθεί από την κατασκευή της έως πρόσφατα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ