Ελλαδα

Άνοιξε μετά από δύο μήνες η Γέφυρα Σερβίων - Πέρασαν τα πρώτα αυτοκίνητα

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης - Σε ποια οχήματα επιτρέπεται η διέλευση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κοζάνη: Άνοιξε η γέφυρα Σερβίων μόνο για ΙΧ οχήματα έως 3,5 τόνων - Η πορεία των εργασιών συντήρησης και τα κυκλοφοριακά μέτρα.
Η θέα της γέφυρας από το χωριό Νεράιδα, με τα Σέρβια στο βάθος © Wikimedia Commons

Κοζάνη: Άνοιξε η γέφυρα Σερβίων μόνο για ΙΧ οχήματα έως 3,5 τόνων - Η πορεία των εργασιών συντήρησης και τα κυκλοφοριακά μέτρα.

Στην κυκλοφορία δόθηκε πριν από λίγο η γέφυρα Σερβίων, η οποία είχε κλείσει με απόφαση της Περιφέρειας προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκτάκτως εργασίες συντήρησής της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής διεύθυνσης Κοζάνης, θα επιτρέπεται η διέλευση μόνο των επιβατηγών αυτοκινήτων και κάθε είδους οχήματος με μεικτό βάρος μικρότερο των 3,5 τόνων και μόνο στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα γίνεται με φανάρι που έχει τοποθετηθεί στις δύο πλευρές της γέφυρας και την ευθύνη της επιτήρησης έχει αναλάβει η Τροχαία Κοζάνης.

Το άνοιγμα της γέφυρας είχε προαναγγείλει μια μέρα πριν ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ

Η διέλευση των λεωφορείων και φορτηγών αυτοκινήτων θα συνεχίσει να γίνεται από παρακαμπτήριους οδούς, όπως γινόταν και το προηγούμενο διάστημα.

Οι εργασίες συντήρησης της γέφυρας συνεχίζονται, τα συνεργεία εργάζονται στον πέμπτο και έκτο πρόβολο προκειμένου να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ