Ελλαδα

Συνελήφθη ιερέας στο Ναύπλιο για ασελγείς πράξεις σε 12χρονο

Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι συσκευές του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιερέας
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ναύπλιο: Συνελήφθη 40χρονος ιερέας κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρος 12χρονου αγοριού

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου οδηγείται ο 40χρονος ιερέας ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου για ασέλγεια σε ένα πνευματικό του παιδί.

Ένα αγόρι μόλις 12 ετών, το οποίο κακοποίησε, το κατέγραψε σε κάμερα και εν συνεχεία, του έστειλε το βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του παιδιού, είδε το βίντεο. Μίλησε με τον γιο του του αποκάλυψε τι είχε συμβεί και έντρομος ενημέρωσε τις αρχές.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι συσκευές του ιερέα

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ναυπλίου συνέλαβαν αμέσως τον ιερέα στο Κρανίδι, ενώ κατέσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Ο ιερέας, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, φαίνεται να αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και αναμένεται να δώσει τις εξηγήσεις του στον ανακριτή Ναυπλίου.

Δίπλα στο αγόρι βρίσκεται η οικογένεια του αλλά και οι αστυνομικοί σε μια προσπάθεια να το βοηθήσουν να συνέλθει από το σοκ.

Την ίδια ώρα, οι αρχές ερευνούν εξονυχιστικά τα ηλεκτρονικά συστήματα του 40χρονου ιερέα, ώστε να διαπιστώσουν εαν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις ασέλγειας.

Μάλιστα, αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς τις αρμόδιες εισαγγελικές υπηρεσίες ώστε να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του, καθώς θεωρείται πιθανό πως υπάρχουν και άλλα θύματα δεδομένης της κοινωνικής ζωής που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο συγκεκριμένος ιεροκήρυκας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ