Ελλαδα

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το 3 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μηχανή στη Λ. Κηφισίας

«Το μόνο που θέλω είναι να ζήσει το παιδί μου», δηλώνει η μητέρα του παιδιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» - Η είσοδος του κτιρίου
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Παράσυρση 3χρονης από μηχανή στη Λ. Κηφισίας: Η κατάσταση του παιδιού και η δήλωση της μητέρας

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων παραμένει το 3 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μηχανή στην προσπάθειά του να περάσει μαζί με την 70χρονη νταντά του σημείο της Λεωφόρου Κηφισιάς το πρωί της Πέμπτης (2.6).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο ατύχημα δεν υπάρχει διάβαση πεζών ή φανάρι. Ο οδηγός, ένας 35χρονος διανομέας, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η νταντά του παιδιού μεταφέρθηκε τραυματισμένη στον «Ευαγγελισμό». 

Η μητέρα του 3 ετών κοριτσιού μίλησε στο Star για την κατάσταση υγείας της κόρης της. «Η κορούλα μου δεν πήγε σήμερα στον παιδικό σταθμό γιατί υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού. Το πρωί η κυρία που τη φροντίζει την πήγαινε μία βόλτα στην παιδική χαρά. Δεν γνωρίζω πώς έγινε το τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας. Πήγα στο νοσοκομείο και οι γιατροί, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν, μου είπαν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι μεν σοβαρή, αλλά σταθερή. Το μόνο που θέλω είναι να ζήσει το παιδί μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ct1xb8txqbux)

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το μηχανάκι παρασύρει τη γυναίκα και το 3 ετών κοριτσάκι στη Λ. Κηφισίας

Σε βίντεο - ντοκουμέντο έχει καταγραφεί η στιγμή της παράσυρσης της ηλικιωμένης γυναίκας και του 3 ετών παιδιού από μηχανή στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την Εθνικής Αντιστάσεως το πρωί της Πέμπτης (1.6).

Το βίντεο καταγράφηκε από σύστημα κλειστού κυκλώματος παρακείμενου καταστήματος. Το 3 ετών παιδί μεταφέρθηκε στο «Παίδων» και νοσηλεύεται είναι σε σοβαρή κατάσταση. Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Αρχικά, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για γιαγιά και εγγονή. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ct1h3jrkrjmp)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ