Ελλαδα

«Πήγα να της φτιάξω γάλα, όταν βγήκα έξω είχε εξαφανιστεί»: Πώς έγινε η τραγωδία με το 2χρονο κοριτσάκι στον Πύργο

Το παιδί βρέθηκε σήμερα πνιγμένο σε αρδευτικό κανάλι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού στον Πύργο Ηλείας
© patrisnews.gr

Πύργος Ηλείας - Πνιγμός 2χρονης σε αρδευτικό κανάλι: Οι δηλώσεις της μητέρας μετά την εύρεση του πτώματος του κοριτσιού

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός κοριτσιού μόλις 2 ετών στον Πύργο Ηλείας. Το παιδί εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι λιγότερο από 24 ώρες μετά τη δήλωση εξαφάνισή του. Η μητέρα του κοριτσιού περιέγραψε σε τοπική ιστοσελίδα τις στιγμές πριν την εξαφάνιση.

«Είχαμε βάλει ένα σκυλί εκεί για να μην πλησιάζει αλλά το παιδί δεν πήγαινε στο κανάλι, φοβόταν το νερό δεν ήξερε μπάνιο. Είμαι χάλια, έχασα ένα παιδί δυο χρόνων, έχασα την Παναγιώτα μου», δήλωσε η μητέρα της 2χρονης Παναγιώτας στο patrisnews.gr και πρόσθεσε: «Είχε ζητήσει το μικρό γάλα, πήγα μέσα να της φτιάξω γάλα και όταν βγήκα έξω το παιδί είχε εξαφανιστεί. Φώναζα, ρωτούσα αν την είδε κανείς αλλά τίποτα. Μετά κάλεσα την αστυνομία και αρχίσαμε να ψάχνουμε στο αρδευτικό κανάλι επειδή το κανάλι βρίσκεται κοντά μας. Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί το παιδί, δεν πήγαινε ποτέ».

Το χρονικό της τραγωδίας με το νεκρό κοριτσάκι στον Πύργο Ηλείας 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (29.5) σήμανε συναγερμός στην περιοχή Κατσικάρι του Πύργου, καθώς εξαφανίστηκε ένα κοριτσάκι, ηλικίας δύο ετών. Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες στη γύρω περιοχή, αλλά και στο αρδευτικό κανάλι, αφού από την πρώτη στιγμή υπήρχαν φόβοι ότι η μικρούλα είχε πέσει εκεί. 

Το νεκρό κοριτσάκι εντόπισαν πυροσβέστες το πρωί της Τρίτης (30.5), που μετείχαν στις έρευνες μαζί με αστυνομικούς, ενώ η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου. Σύμφωνα με την οικογένεια του νηπίου, που διαμένει σε καταυλισμό στην περιοχή του Πύργου, το δίχρονο κορίτσι χάθηκε ξαφνικά χθες το μεσημέρι και αμέσως μετά ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Τι δηλώνει η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ